06 Nisan 2018 Cuma 14:38

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Yılmaz, güven tazeleyerek yeniden organ seçimlerini kazandı.

Çarşamba Tso Başkanı Ahmet YILMAZ Güven Tazeledi
Çarşamba TSO Meslek Komiteleri üyeleri seçimleri, Çarşamba Ticaret Borsası Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda yapıldı.

Seçimde, Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz'ın kırmızı listesi 8 komitede başarılı olurken, beyaz liste 2 komite kazandı.  Borsa üyelerinin de katıldığı seçimler birlik be beraberlik içerisinde geçti. Bu sonuca göre mevcut başkan Ahmet Yılmaz’ın listesi 19 meclis üyesi çıkarırken, diğer liste 5 meclis üyesi çıkardı.

Güven tazeleyen Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Çarşamba, son 4 yılda hizmetleriyle ön plana çıkan bir oda gördü. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla Çarşamba için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan sonra muhalefet yok. Hepimiz Çarşamba için bir aradayız. Dün gerçekleşen Borsamız seçimleri sonrasında da Sayın Kazım Yılmaz tek liste girdiği meclis seçimi sonrası güven tazelemişti. Odamız ve Borsamız olarak çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
Çarşamba Tso Başkanı Ahmet YILMAZ Güven Tazeledi