14 Mart 2014 Cuma 17:45

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası; Çarşamba,Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinin Tarım ilçe müdürleri,Ziraat odası başkanları,tarım ilaçları bayileri,Ziraat odalarının tarım danışmanları,hal başkanı,üretici birlik başkanlarının katılımıyla 18 mart salı günü saat 14.00da,Çarşamba Kaymakamlığı İlçe Milli eğitim müdürlüğü toplantı salonunda bir tarım çalıştayı yapacaklardır.

Bahse konu çalıştaya Samsun milletvekili Sn.Prof.Dr.Tülay Bakır iştirak edeceklerdir.

Çarşamba,Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerimizdeki tarım,hayvancılık vb. sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışılacağı çalıştaya katkı sağlamak isteyen herkesin, salı günü icra edilecek toplantıya kadar görüş ve önerilerini almak isteriz.

Saygılarımızla.