besttourbooking.com
Haberler
21 Aralık 2015 Pazartesi 11:08

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsasının, Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Kaymakamlığı ile Kurduğu Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi alt yaptı çalışmalarını tamamlıyor. Çarşambaya hizmet verecek ofis, ilçede ilk olacak.

Çarşamba Kalkınma Ofisi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Çarşamba Ticaret Borsası’nın Meclis toplantısında bir araya gelen; Borsa Başkanı Kazım Yılmaz, Oda Başkanı Ahmet Yılmaz ve Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Müdürü-Proje Uzmanı Ayfer İlhan ile Borsa Yönetimi ve Meclisi Üyeleri hep birlikte çalışmaları değerlendirdiler.

ÇARŞAMBAMIZ SİZLERİN PROJELERİYLE İLERLEYECEKTİR

Değerlendirme toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, Kalkınma Ofisinin tüm bölgeye hizmet vereceğini söyledi. ‘Çarşamba Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi’nin’; Çarşamba Kaymakamlığı, Belediyesi, Oda ve Borsa’sının ortak çalışması olduğunun da altını çizen Borsa Başkanı Kazım Yılmaz,” İlk etapta Oda ve Borsa Üyelerimize hizmet verecek ofiste, hibe ve destek sağlayan kurumlara başvurularda en azami koşullarla yardımcı olunacaktır. Girişimci üyelerimiz tarafından Kalkınma Ajansları ve Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi programlarına daha fazla proje sunulabilecektir” dedi. Girişimcilere her zaman destek vermeye hazır olduklarını kaydeden Kazım Yılmaz, “Yeter ki, hemşerilerimiz Çarşamba için proje yapmaya teşebbüs etsin. Bizler, Kalkınma Destek ve Proje Ofisi aracılığıyla onlara her türlü çalışmayı yürütmeye, desteği vermeye hazırız. Çarşambamız sizlerin projeleriyle ilerleyecektir” ifadelerini kullandı.

KURUMLAR ARASI BİRLİKTELİK EN ÜST SEVİYEDEDİR

Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi’nin kurulmasında emeği geçen herkese Çarşambamız adına teşekkürü borç biliyorum diyen ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz, Proje Ofisinin, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Çarşamba Ticaret Borsası’nın (ÇTB) ortak alanında bürosunun  olacağını da kaydetti.  “Her alanda olduğu gibi ilçemizin ekonomik ve sosyal olarak ilerlemesi adımlarından biri olan bu çalışmada da Çarşamba’da ki kurumlar arası birliktelik en üst seviyede sürmektedir” diyen Yılmaz,”Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Müdürü, Proje Uzmanı Ayfer İlhan ile imzalanan protokolle bir adım daha atılmıştır.  Ayrıca her zaman Ofis tarafından Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi, Kalkınma Ajansı ve TÜBİTAK’ın teklif çağrıları hakkında üyelerimize duyurular yapılıp bilgiler de verilecektir. Çarşambamız sizlerin projeleriyle ilerleyecektir” diye konuştu.

Ahmet Naci Kılavuz
Çarşamba Kalkınma Ofisi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Çarşamba Kalkınma Ofisi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Çarşamba Kalkınma Ofisi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı