besttourbooking.com
Haberler
12 Kasım 2014 Çarşamba 18:10

Çarşamba Ticaret Borsası(ÇTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ve kendi katkılarıyla, ihtiyaç sahibi ilkokul öğrencilerine kaban ve bot yardımın da bulundu.

Borsadan, Öğrencileri Isıtacak Sıcak Yardım!
Samsun Çarşamba merkezi ve köylerin de bulunan ilkokulları kapsayan yardımla 1000 ayrı öğrenciye ulaşılacak. Yardımlar okul müdürlerinin önceden belirlediği öğrencilere veriliyor. Borsa Binasında ki yardımların dağıtımında; Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Dağıtımda öğrencilerin rencide olmaması için yardım poşetleri okullardan gelen müdür ve öğretmenlere verildi. 

BU YIL BİN ÖĞRENCİYE ULAŞILIYOR.

Her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunduklarını hatırlatan Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, bu yıl da 1000 ayrı öğrenciye kaban ve bot yardımı yaptıklarını ifade etti. Kaban ve botların dağıtımının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen öğrencilerin listesine göre gerçekleştirildiğini de vurgulayan Yılmaz, "İlçemizde maalesef maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimiz var. Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ve Borsa olarak kendi katkılarımızı da ekleyerek bu yavrularımızın giyim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kaban ve bot yardımında bulunuyoruz.” dedi.

Ahmet Naci Kılavuz