besttourbooking.com
Haberler
11 Nisan 2017 Salı 13:15

Çarşamba Ticaret Borsası Temsilcileri, anlamlı haftalarında emniyeti ziyaret etti.

Borsa, Polis Haftası Nı Kutladı
Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı Haftasında, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetimi, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli’yi makamında ziyaret etti. 

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli’nin nezdinde tüm polis teşkilatının haftasını ve 10 Nisan Polis Gününü kutladı.

Ziyarete; ÇTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, ÇTB Meclis Başkan Vekili Murat Yaralı, ÇTB Yönetim ve Meclis Üyesi Hacı Toraman ve Borsa Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu katıldı.

Karşılıklı ikramlarla sohbet havasında geçen ziyarette konuşan ÇTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, "Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçte terör örgütleri unsurları ile gece gündüz demeden mücadele ediyorsunuz. Vatandaşların ve ülkemizin huzuru için bitmek bilmeyen sevgi ile çalışıyorsunuz. Sizin nezdinde tüm emniyet mensuplarımıza buradan şükranlarımızı sunarken görevi başında şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemizde olduğu gibi İlimizde ve ilçemizde de emniyet güçlerimiz yoğun bir çalışma içerisindeler. Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı Haftası vesilesi ile sizleri ziyaret ettik. Ve gene sizin aracılığınızla tüm emniyet mensuplarına teşekkür ediyor, kendilerine her zaman gereken desteğin verileceğini de ifade etmek istiyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli ise Çarşamba Ticaret Borsası Temsilcilerine teşekkür ederek, “Tebriklerinizi ve dualarınızı tüm meslektaşlarım adına onurla kabul ediyorum. Sizlerin ve milletimizin huzuru için suç odaklarına karşı her türlü yasal mücadelenin eksiksiz olarak devam edeceğini de buradan tekrar vurguluyoruz” ifadelerini kullandı.

Ahmet Naci KILAVUZ
Borsa, Polis Haftası Nı Kutladı
Borsa, Polis Haftası Nı Kutladı