17 Ocak 2018 Çarşamba 14:22

Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından Samsunspora destek olmak amacıyla Samsun Valiliği destekleriyle 5 Ocakta başlatılan yardım kampanyası il genelinde sürüyor.

Borsa Personelinden Samsunspor’a Destek
TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un yaşadığı ekonomik sorunu çözmek için başlatılan kampanyaya Çarşamba Ticaret Borsası personeli de destek oldu.

“Samsunsporumuza Sahip Çık” adı altında yürütülen ve tüm hızıyla devam eden yardım kampanyası için Çarşamba Tarihi Yaya Köprüsü,  Doğu Yaka girişinde stant açıldı. Büyük ilgi gören forma, nevresim ve atkıların satıldığı stanttan Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri ve personeli ürünler aldı.

Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu, Samsunspor'un son zamanlarda zor durumlardan geçtiğini belirterek, bu kampanyaya borsa personeli olarak katkı sağlamak istediklerini söyledi. Yetimoğlu, "Samsunspor'u bu zor durumdan çıkarmak için bütün şehir ve iş adamlarımız el birliği ile çalışıyor. Bugün biz de bu kampanyaya küçükte olsa destek sağlamak istedik. Samsunsporumuzun bu zorlu süreçten Samsun Valimiz Sayın Osman Kaymak’ın öncülüğünde el birliği ile çıkacağına inancımız tamdır" dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un yaşadığı ekonomik sorunu çözmek için Samsun Valiliği tarafından başlatılan kampanyada, 15 Ocak 2018 itibariyle 10 günde 1 milyon 175 bin lira yardım toplandığı açıklanmıştı.

Ahmet Naci KILAVUZ
Borsa Personelinden Samsunspor’a Destek