6 Mart 2015 Cuma 18:21

Çarşamba Ticaret Borsası Üyeleri, dayanışma gecesinde bir araya geldiler.

Borsa, “ Dayanışma Gecesinde ” Toplandı
Samsun’un Çarşamba ilçesinde ki Midilli Restoranda düzenlenen, “Borsa Dayanışma ve Kaynaşma” gecesine; Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Borsa Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Borsa Yönetim Kurulu ile Meclis Üyeleri ve Borsaya kayıtlı üyeler katıldı. Ses sanatçıları Ümit Kurşun ile Elif’in de sahne aldığı geceye katılanlar günlünce eğlendiler.

VEFA TEŞEKKÜRÜ

Gecede açılış konuşması yapan Borsa Başkanı Kazım Yılmaz, katılımcılara teşekkür etti. Bu topluluğun birlik, beraberlik ve dayanışmanın ispati olduğunu da konuşmasında vurgulayan Yılmaz, geceye katılanlara seslenerek; "Geleneksel hale getirdiğimiz dayanışma ve kaynaşma gecemize hoş geldiniz” dedi. Son Borsa seçimini de hatırlatan Yılmaz; “Sizlerin teveccühüyle bir yıl önce yeniden meclisimizle birlikte Borsa Başkanlığına seçildim, sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

"GÜÇSÜZLER YURDU" KURULACAK

Çarşamba Ticaret Borsası'nın yapmış olduğu hizmetleri sizler biliyorsunuz. Bunları tekrar tekrar anlatmayalım” diyen Kazım Yılmaz, geceye katılanlara hitap ettiği konuşmasında Borsa’nın yeni bir projesini de açıklayarak sözlerini şöyle sürdürdü;  “Bilmediğiniz son bir çalışmamızı da siz değerli üyelerimizle bu gece paylaşmak istiyorum. Borsa adı altında Çarşambamız da "Güçsüzler Yurdu" kuracağız. Bu yurdu Çarşamba Belediyemizin bizlere tahsis ettiği alanda kuracağız. Bu yurt siz değerli üyelerimizin katkılarıyla olacak. Bunu sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Hamdolsun bugünlerimiz iyi ama kimse ne zaman düşkün olacağını bilemez. Dışarı da yaşlı amcalarımızı görüyoruz. Ve onlar bizleri derinden etkiliyor. Onların artık Çarşamba’da da bir yurdu olacak. Ayrıca Borsa Meslek Yüksekokulu’n da bölüm ve öğrenci sayımız her gecen dönem artıyor. Bu başlangıcımız ile devamında ki Belediye Başkanımızın ve hayırseverlerimizin büyük katkılarıyla artık ilçemizde fakültelerimiz var. Çarşamba şimdide üniversite yolundadır. İlçemizin ilerlemesinde, sosyal, ekonomik, kültürel alanlarda artık bir şehir havasına gelmesinde Belediyemiz ile Kaymakamlığımızın çok ciddi katkıları ve projeleri vardır. Sayın Valilerimiz, Milletvekillerimiz ve Bakanlarımızın örnek gösterdiği şehirlerden oluyoruz. Hep birlikte daha güzel ve büyük Çarşamba için çalışıyoruz”.

“Borsa Üyelerini kapıda karşılayıp, program sonrası tekrar kapıda teker teker tokalaşarak uğurlayan Başkan Yılmaz, Yönetim ve Meclis üyeleri gece boyunca da Borsa Üyeleriyle tek tek ilgilendiler”.
Borsa, “ Dayanışma Gecesinde ” Toplandı