10 Temmuz 2015 Cuma 10:21

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı, İş Adamı Kazım Yılmaz, Midilli Restoranda iftar düzenledi.

Borsa Başkanı YILMAZ İftar Verdi
Kazım Yılmaz’ın geleneksek hale getirdiği iftar programına çok sayıda davetli katıldı. İftar sonrası konuşan Çarşamba’da Kaymakamı Caner Yıldız, "Bu iftar Çarşamba'da her alanda birlik olduğunun kanıtıdır" dedi

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı Kazım Yılmaz, Midilli Restoran’da düzenlediği iftarda Çarşamba ve bölge bürokrasisi ile ÇTB ve ÇTSO üyelerini buluşturdu. İftara; Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammet Karaca, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Özgür Bozkurt, Samsun İş Mahkemesi Hâkimi Sabri Semiz, Cumhuriyet Savcısı Halit Çetin, Çarşamba Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, Çarşamba Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ünal, Ayvacık İlçesi Jandarma Komutanı Üsteğmen Eren Yüksel, Çarşamba ilçesi Dikbıyık Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay,  Çarşamba Uluslararası Havalimanı Koruma Şube Müdürü Abdullah Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, CHP ilçe başkanı Süleyman Bilici,  Çarşamba Uluslararası Havalimanı Meydan Müdürü Hamit Anıl,  Çarşamba Müftüsü Sıtkı Kaya,  Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu,  Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz,  Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir,  Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Turan Bilgin, Samsun Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Mahmut Ulubay,  Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Borsa ve Oda Meclis üyeleri ile personeli, kurum amir ve müdürleri,  oda temsilcileri  ve çok sayıda iş adamı ve esnaf katıldı.

BERABERLİK VURGUSU

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, düzenlenen geniş katılımlı bu iftar programının Çarşamba’da her alanda birliğin kanıtı olduğunu belirterek,  “Şehirler öncelikle birlik ve beraberlikle büyürler. Biz Çarşamba olarak bunu yapabiliyoruz. Düzenlendiği bu iftar programı içinde Çarşamba Ticaret Borsası Başkanımız Kazım Yılmaz’a hem kendi adıma hem de katılımcılar adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İftarda İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya’nın okuduğu duaya tüm konuklar birlikte eşlik ederek 'âmin' dedi. Programda Başkan Kazım Yılmaz’a Borsa Personeli tarafından çiçek takdim edildi. Ayrıca Kazım Yılmaz programın başından sonuna kadar konuklarıyla tek tek ilgilendi.

Ahmet Naci KILAVUZ
Borsa Başkanı YILMAZ İftar Verdi