14 Mart 2016 Pazartesi 11:38

Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Ankarada meydana gelen terör saldırısı üzerine bir kınama mesajı yayımlayarak, terörün lanet yüzünü yeniden kınadı.

Başkan YILMAZ Törerü Sert Bir Dille Kınadı!
“Dün akşam saatlerinde Ankara’da üçün kez milletçe hain bir saldırıya maruz kaldık” diyen ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz, “Herkes bilmelidir ki; terörle beslenenler, onları destekleyen iç ve dış mihraklar birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacak” dedi.

Yılmaz, “Yine alçakça, haince yapılan saldırı hepimizin ciğerini bir kez daha yakmıştır. Acımız kelimelerle tarif edilemez. Vicdanları sızlatan bu alçaklığı yapanlara insan diyebilmek de mümkün değil” dedi.

Başkan Yılmaz, yayımladığı mesajına şu sözlerle ile devam etti;

“Vicdanlar, terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını asla unutmayacak ve affetmeyecektir. Ülke olarak hep beraber bu çirkinliklerin ve aşağılık saldırıların karşısında duracağız. Herkes bilmelidir ki; terörle beslenenler ve onları destekleyen iç ve dış mihraklar birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacak, aksine bizi daha da sıkı birbirimize bağlayacaktır. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumak zorundayız. Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bütün varlığımızla devletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin yanındayız. Samsun iş dünyası adına, terör ve terörden medet umanları bir kez daha kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”

Ahmet Naci KILAVUZ