besttourbooking.com
Haberler
12 Aralık 2016 Pazartesi 12:46

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, İstanbul Beşiktaşta iki farklı noktada polis ekiplerine yönelik düzenlenen terör saldırısı üzerine bir kınama mesajı yayımlayarak, terörün lanet yüzünü kınadı.

Başkan YILMAZ; Terörü Sert Bir Dille Kınadı!
“İstanbul Beşiktaş‘ta milletçe hain bir saldırıya maruz kaldık” diyen ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz, “Herkes bilmelidir ki; terörle beslenenler, onları destekleyen iç ve dış mihraklar birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacaktır. Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, terörü en ağır şekilde lanetliyoruz” dedi.

Yılmaz, “Alçakça, haince yapılan saldırı hepimizin ciğerini bir kez daha yakmıştır. Acımız kelimelerle tarif edilemez. Vicdanları sızlatan bu alçaklığı yapanlara insan diyebilmek de mümkün değildir. Bu saldırıda Genç Fidanlarımız, Polislerimiz, Sivil Vatandaşlarımız, hayatlarının baharında kalleşliğe maruz kaldılar” dedi.

Başkan Yılmaz, yayımladığı mesajına şu sözlerle devam etti;

“Vicdanlar, terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını asla unutmayacak ve affetmeyecektir. Ülke olarak hep beraber bu çirkinliklerin ve aşağılık saldırıların karşısında duracağız. Alçakça saldırıda, Polislerimiz ile vatandaşlarımız Şehit oldular. Şehitlerimizden biri de hemşerimiz oldu. Terör saldırısında şehit düşen Çarşamba İlçemizden Mustafa Öztürk kardeşimize Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Tedavilerinin devam ettiğini öğrendiğimiz tüm polis kardeşlerimiz ile vatandaşlarımız inşallah en kısa sürede ayağa kalkacaklardır. Samsun ve Çarşamba iş dünyası adına, terör ve terörden medet umanları bir kez daha kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum”.

Ahmet Naci KILAVUZ