13 Ocak 2016 Çarşamba 11:16

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde, Oda Borsa Elektronik Belge Yönetimi Sistemi Kullanıcı ve Sistem Yönetici eğitimi gerçekleşti. Eğitime Ülke genelinden pilot uygulama olarak seçilmiş 24 ayrı Oda ve Borsa personeli katıldı.

Ankara’da, Ebys Eğitimi Gerçekleşti
Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS )pilot uygulamaları çalışmalarını kapsayan eğitim çalışması, 24-25 Aralık 2015 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından oda ve borsaların kullanımına yönelik olarak devreye alınacak olan sistem eğitimi, TOBB  Sosyal Tesisleri KUYAP Eğitim Salonunda iki gün sürdü.

Elektronik Belge Yönetim Sistemi, yazılı kâğıt döneminin sonlandırılarak, veri alışverişinin daha etkin ve hızlı bir şekilde uygulamasını amaç ediniyor.

Eğitim arasında katılımcıları ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, persoenel başarılar dileyerek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ahmet Naci KILAVUZ