besttourbooking.com
Haberler
13 Mart 2018 Salı 14:33

Afrine destek yürüyüşüne davet

Afrin İçin Yürüyecekler
Çarşamba’da, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl dönümünde hem Şehitlerimizi anmak hem de Afrin’de ki güvenlik güçlerine moral için yürüyüş düzenlenecek. Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz yürüyüşe tüm Çarşambalıları davet etti.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde Çarşamba Ticaret Borsası'nın önerisiyle; Çarşamba Kaymakamlığı, Çarşamba Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çarşamba Ticaret Borsası birlikteliğiyle Zeytin Dalı Harekâtında çarpışan Güvenlik Güçlerimiz için destek yürüyüşü düzenlenecek.

Yürüyüş için açıklama yapan Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, "Afrin’de milletimizin bekası için terör örgütlerine karşı yılmadan savaşan Mehmetçiklerimizin ve Özel Harekât Polislerimizin vatan sevgisine, cesaretine, azmine ve kahramanlığına Çarşamba Ticaret Borsası olarak bir nebze olsa destek olmak istiyoruz" dedi. Bölgede bu bilinçle kendilerinin de farkındalık oluşturmak istediklerini kaydeden Kazım Yılmaz, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü dolayısıyla Çarşamba Ticaret Borsası olarak, Çarşamba Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile 18 Mart 2018 Pazar günü gerçekleştirecek olduğumuz “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü Yürüyüşümüz” ‘e tüm hemşerilerimiz davetlidir. Katılımlarınızdan onur ve memnuniyet duyacağız" diye konuştu.

Program

10.00’da Çarşamba Belediyesi Meydanında çelenk töreninde toplanılacak.

10.15’de Çarşamba Askerlik Şubesine Türk Bayrağıyla toplu halde yürüyüş.

10.30’da Askerlik Şubesi önünde konuşma

10.45’te Askerlik Şubesi önünden Çarşamba Fen Lisesine kortej halinde yürüyüş.

11.00’de Çarşamba Fen Lisesinde yapılacak anma etkinliği

12.00’de Öğle yemeği ikramı