17 Kasım 2014 Pazartesi 18:12

İstanbul Ticaret Odasından (İTO) alınan bir yazıda, anılan Odanın ev sahipliğinde, Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME) tarafından 8-9 Aralık 2014 tarihlerinde Uluslararası Akdeniz Enerji Konferansınım düzenleneceği bildirilmektedir.

8-9 Aralık 2014 Uluslararası Akdeniz Enerji Konferansı
Yazıda devamla, ülkemizden ve yurt dışından konularında uzman ve üst düzey yetkili katılımcıların yer alacağı 8 Aralık 2014 günü gerçekleştirilecek konferans çerçevesinde Akdeniz enerji sektöründe yaşanan son gelişmeler ekseninde, Akdeniz'in ekonomik geleceğinin tartışılmasının hedeflendiği ve Akdeniz ülkelerinden misafir Bakanların ve milletlerarası teşkilatların üst düzey yetkililerin bir araya getirilerek, görüşlerini paylaşmalarının amaçlandığı belirtilmektedir.

Ayrıca, 9 Aralık 2014 gün İTO'da gerçekleştirilecek olan ikili görüşmeler etkinliği çerçevesinde ise ülkemiz ve Akdeniz ülkelerinden gelecek enerji sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcilerinin bir araya getirileceği ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu etkinlik programına katılmak isteyenlerin en geç 20 Kasım 2014 PErşembe günü mesai bitimine kadar Borsamız Genel Sekreterliğine katılım durumları bildirmeleri gerekmektedir.