besttourbooking.com
Haberler
12 Kasım 2013 Salı 14:52

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürkün vefatının 75. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Atatürkün yaşadığı çağa damga vuran, örnek bir komutan ve devlet adamı olduğunu vurguladı. ​

Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan 10 Kasım Mesajı
Büyük özlemle anılan Atatürk’e bütün dünyanın hayranlık duyduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, “Çok büyük mücadeleler ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti için onun çizdiği yol, gösterdiği hedef; çağdaş medeniyet yarışının zirvesidir. Ekonomimizin güçlenmesidir. Büyük Atatürk ‘Tek bir şeye ihtiyacımız var o da çalışmak. Refah ve saadet ancak çalışkan insanların hakkıdır ’ diyerek bizlere esasında başarının asıl reçetesini de yazmıştır.

Çok çalışarak onun bize bıraktığı emanetlere sahip çıkacak, tarihimize layık olacağız. Bu bizim, vatanları için canlarını feda eden tüm şehitlerimize namus ve can borcumuzdur. Bunun için gerekli gücümüz de, aklımız da mevcut. Yeter ki birlik ve beraberliğimize her zaman sahip çıkalım” dedi.

Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı: “Büyük kurtuluş mücadelemizin başlatıcısı ve önderi, modern Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü bir 10 Kasım’da daha şükran ve minnetle anıyoruz.

Onun önderliğindeki aziz milletimiz dünyada emsali olmayan bir başarı öyküsüne imza atmıştır. Atatürk’ün giriştiği derin ve geniş inkılaplar ile milletimizin kendisine olan güveni tüm dünyada hayranlık uyandırmıştır.

Türk iş dünyası olarak, üzerimize düşen çok önemli bir görev var; daha çok üretmek, daha çok istihdam sağlamak ve ekonomimizi dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi haline getirmek. Bu bilinçle, var gücümüzle çalıştığımızdan ve çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu Türk iş dünyasının tarih önündeki sözüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı ve müreffeh bir Türkiye konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurguluyor, Büyük Atatürk’ün yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.”