7.11.2018 15:04

Şükran Üçüncü son yolculuğuna uğurlandı

80 yaşında hayatını kaybeden Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz’ın halası Şükran Üçüncü Rıdvan Paşa Camisi’nde öğlen kılınan cenaze namazı sonrası Göğceli Aile Kabristanlığında defnedildi.

Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz’ın halası, Yılmaz Tarım’ın Muhasebe Genel Müdürü Muhammet Sağlam’ın Teyzesi Şükran Üçüncü vefat etti. Bir süredir tedavi gördüğü öğrenilen, 4 kız çocuğu sahibi  Şükran Üçüncü’nün naaşı Samsun’da ki evlerinden alınarak öğlen Çarşamba Rıdvan Paşa Camiine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Üçüncü sevenlerinin göz yaşları arasında Göğceli Aile Kabristanlığında toprağa verildi.

Şükran Üçüncü’nün eşi Necati Üçüncü, Kazım Yılmaz, Muhammet Sağlam ile akrabalarını Çarşambalılar acılı günlerinde yalnız bırakmadı.

Cenazeye; Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ak parti İlçe Başkanı Halit Doğan, TOBB Başkan Yardımcısı - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu,  Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk,  Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hacı Toraman ile yönetim ve meclis üyeleri, oda ve borsa personeli, Samsun Çarşambalılar Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu, Çarşamba Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Ali Arat, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve Çarşambalı yakınları katıldı.

Ahmet Naci KILAVUZ

Haber İle İlgili Fotoğraflar