26.12.2017 16:43

BORSADAN, BİN 700 ÖĞRENCİYİ ISITACAK YARDIM!

BORSADAN, BİNYEDİYÜZ ÖĞRENCİYİ ISITACAK YARDIM!

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ve kendi katkılarıyla, ihtiyaç sahibi İlkokul-Ortaokul ile lise öğrencilerine ve ÇABED üyelerine ayakkabı ve bot yardımında bulundu.

Samsun Çarşamba'nın merkezi ile dış mahallerinde bulunan eğitim kurumların da ki İlkokul, ortaokul ile liselerinde eğitim-öğretim görenler ile  Çarşamba Bedensel Engelliler Derneğine (ÇABED) kayıtlı  seçilen engellilerin bir kısım üyeye  toplamda ise 1700 ayrı öğrenciye Çarşamba Ticaret Borsası tarafından ayakkabı ve bot verildi.

Yardımlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından önceden belirlenen öğrencilere, okulların idarecileri tarafından ulaştırıldı. Borsa Binasında ve okullarda ki yardımların dağıtımında; Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Atsan ile Genel Sekreter Eftal Yetimoğlu da bulundu.

1700 ÖĞRENCİYE ULAŞILDI

Her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunduklarını hatırlatan Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde bin 700 ayrı kız ve erkek öğrenciye ayakkabı ve bot yardımı yaptıklarını açıkladı. Ayakkabı ile botların dağıtımının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen öğrencilerin listesine göre gerçekleştirildiğini ifade eden Kazım Yılmaz; “İlçemizde maalesef maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimiz var. Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ile beraber Borsa olarak kendi katkılarımızı da ekleyerek bu yavrularımızın sıcak kalmaları için ayakkabı ve bot yardımında bulunduk. Dağıtımda öğrencilerimizin rencide olmaması için yardım poşetleri okullara gidildiğinde ve okullardan gelindiğinde müdürlerimiz ile öğretmenlerimize teslim edildi.  Hocalarımızda ayakkabıları kız ve erkek öğrenci çocuklarımıza daha sonra teslim ettiler” dedi.

Ahmet Naci KILAVUZ

Haber İle İlgili Fotoğraflar