14.11.2017 13:18

Kalite yönetim sistemi yazılımı anlatıldı

Çarşamba'nın ev sahipliğinde  Samsun'un oda ve borsa genel sekreterleri ile personeline akreditasyon kapsamında özel bir programcıya hazırlattırılan, kalite yonetim sistemi yazılımı anlatıldı.

Çarşamba Midilli Restorant'ta hafta sonu iki oturumda gerçekleşen programa; Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra Ticaret Borsası, Terme Ticaret Borsası, Çarşamba Ticaret Borsası, Terme Ticaret ve Sanayi Odası, Suluova Ticaret ve Sanayi Odası genel sekreterleri ile personeli katıldı.

Programın sunumunu Bafra Ticaret ve Sanayi Odası genel sekreter yardımcısı ve akreditasyon uzmanı Ayhan Avcı ile yazılımcı Hasan Danacı yaptı.

Katılımcılara, detaylarıyla akreditasyon kalite yönetim sistemi ve stratejik planlamanın birbirine entegre yazılımı anlatıldı. Bu çerçevede yazılıma veri girişlerinin nasıl yapıldığı, verilerin nasıl takip edildiği ve bunun detayları raporlamalar daki kolaylıklar, sistem kullanıldığında kalite ve akreditasyon izlemeleri aktarıldı. Ardından sorular cevaplandırıldı.

Ahmet Naci KILAVUZ

Haber İle İlgili Fotoğraflar