12.6.2017 01:20

BORSA BAŞKANI YILMAZ, “İFTAR VERDİ”.

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı, İş Adamı Kazım Yılmaz, Midilli Restoran’da iftar programı düzenledi. Kazım Yılmaz’ın geleneksel hale getirdiği iftar programına çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeği öncesi Rıdvan Bey Cami görevlileri Adem Kemik ile Kemal Altunışık'ın, Yunus Emre Yurdu görevlileri Mehmet Elveren ve Ali Sağlam tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. İftar öncesi ve sonrası İlçe Müftüsü Osman Karagöz’ün okuduğu dualara tüm konuklar birlikte eşlik ederek 'âmin' dedi.

DAVETE GENİŞ KATILIM GÖSTERİLDİ

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı Kazım Yılmaz, Midilli Restoran’da düzenlediği iftarda Çarşamba ve bölge bürokrasisi ile ÇTB ve ÇTSO üyelerini buluşturdu. İftara; Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba Ağır Ceza Mahkemesi Reisi Adem Karataş, Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Samsun Bölge Başkanı Sebahattin Artun, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli Çarşamba Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Ünal, Çarşamba Askerlik Şubesi Başkan V. Asteğmen Mustafa Saka , Ayvacık İlçe Jandarma Komutanı Ast.  Burak Bora Yazgan, Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Turan Bilgin, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, CHP ilçe başkanı Süleyman Bilici, Çarşamba ilçesi Dikbıyık Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ekrem Aydın, Çarşamba Müftüsü Osman Karagöz, Çarşamba Belediyesi Meclis Üyeleri, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Borsa ve Oda Meclis üyeleri ile personeli, kurum amir ve müdürleri, oda temsilcileri ve çok sayıda iş adamı ve esnaf ile davetliler katıldı.

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz, “Çarşamba olarak birlik ve beraberliğimizin de kanıtı olan iftar programımıza katılımlarınız bizleri onurlandırmıştır. Değerli devlet büyüklerimize, kıymetli yöneticilerimize, saygıdeğer esnaflarımıza ve dostlarımıza bu akşam bizlerle oldukları için minnettarız” dedi.

Programda Başkan Kazım Yılmaz’a Borsa Personeli tarafından çiçek takdim edildi. Ayrıca Kazım Yılmaz programın başından sonuna kadar konuklarıyla tek tek ilgilendi.

Ahmet Naci KILAVUZ

Haber İle İlgili Fotoğraflar