TÜM HABERLER

• BORSA, 700 AİLEYE YARDIM ETTİ

BORSA, 700 AİLEYE YARDIM ETTİ “Çarşamba Ticaret Borsası, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi 700 aileye gıda yardımı paketi ulaştırdı”.

• BORSA BAŞKANI YILMAZ, “İFTAR VERDİ”.

BORSA BAŞKANI YILMAZ, “İFTAR VERDİ”. Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı, İş Adamı Kazım Yılmaz, Midilli Restoran’da iftar programı düzenledi. Kazım Yılmaz’ın geleneksel hale getirdiği iftar programına çok sayıda davetli katıldı.

• AİDAT BORÇLARININ YENİDEN YAPILANDIRILMASI

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu hükümlerine göre üyelerin borsalara olan aidat ve borsa tescil ücretiyle oda ve borsaların Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine olan aidat asılları yer almaktadır.

• TMO, FINDIK ALIMINA BAŞLADI.

TMO, FINDIK ALIMINA BAŞLADI. Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO), 23 Nisan 2017’den itibaren üreticiden fındık almaya başladı. TMO, Giresun kalite fındığa kilogram başı 10,5i levant kalite fındığa ise 10 lira değer biçti.

• Hackerler Çarşamba'da Eğitim Kampında buluştu

Hackerler Çarşamba'da Eğitim Kampında buluştu Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulunda, ulusal hacker kampı eğitimi düzenlendi.  Çarşamba Ticaret Borsası’nın katkılarıyla, 400 öğrencinin başvurduğu kamp Borsa Meslek Yüksek Okulunda hafta sonu iki gün sürdü.

• MİLLETİMİZİN EGEMENLİK TARİHİ KUTLU OLSUN

MİLLETİMİZİN EGEMENLİK TARİHİ KUTLU OLSUN Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yılmaz mesajında: “Milletimizin egemenlik tarihi kutlu olsun” dedi.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Sonraki