TÜM HABERLER

• OKA, 2018 Turizm Mali Destekleri anlatıldı

OKA, 2018 Turizm Mali Destekleri anlatıldı Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA), 2018 Yılı “Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Yatırımlarına Mali Destek Programını” ilan etti. Bu çerçevede Samsun’un Çarşamba ilçesinde bölgede ki kurum temsilcilerine program hakkında bilgi verildi.

• BORSA, MUHASEBESİNİ DENETLETTİ

BORSA, MUHASEBESİNİ DENETLETTİ “Çarşamba Ticaret Borsası her yıl düzenli olarak kendi talebiyle, muhasebesini Bağımsız Denetçi Yeminli Mali Müşavir tarafından denetletiyor”.

• Oda/Borsa Gürcistan’a iş gezisi düzenledi.

Oda/Borsa Gürcistan’a iş gezisi düzenledi. İhracatın arttırılması ve farklı pazarların keşfedilerek bu pazarlarda aktif roller alınması amacıyla Çarşamba Ticaret Borsası ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri Gürcistan’a iş gezisi düzenledi.

• Vali Kaymak KOSB için Çarşamba’da incelemelerde bulundu

Vali Kaymak KOSB için Çarşamba’da incelemelerde bulundu Samsun Valisi Osman Kaymak, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ile Çarşamba Ticaret Borsasını ve Şeker Fabrikasını ziyaret etti. Çarşamba Karma Organize Sanayi Bölgesi için tescillenen alanda (KOSB) incelemelerde bulundu.

• KAZIM YILMAZ, YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI

KAZIM YILMAZ, YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI Çarşamba Ticaret Borsası  (ÇTB) Başkanı Kazım Yılmaz yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2018’in Samsun’a, Çarşamba’ya, Türkiye’ye ve tüm dünyaya sevgi, barış ve refah getirmesi dileğinde bulundu.​

• BORSADAN, BİN 700 ÖĞRENCİYİ ISITACAK YARDIM!

BORSADAN, BİNYEDİYÜZ ÖĞRENCİYİ ISITACAK YARDIM! Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ve kendi katkılarıyla, ihtiyaç sahibi İlkokul-Ortaokul ile lise öğrencilerine ve ÇABED üyelerine ayakkabı ve bot yardımında bulundu.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | Sonraki