TÜM HABERLER

• Satış ve pazarlama, Kişisel Gelişimle anlatıldı

Satış ve pazarlama, Kişisel Gelişimle anlatıldı Çarşamba’da  “Komşu Köyde Sizi Ne Bekliyor?” başlığıyla, Oda ve Borsa üyelerine Satış ve Pazarlama için kişisel gelişim eğitimi verildi.

• Borsa Başkanı Yılmaz, Tıp Bayramı’nı kutladı!

Borsa Başkanı Yılmaz, Tıp Bayramı’nı kutladı! Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Mesajında, “En kutsal mesleklerden olan, tıp alanında çalışanlarımızın, gece gündüz ayrımı yapmadan sağlımız için mücadelesi hiçbir maddi karşılıkla ödenemez” diyen Yılmaz, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

• KADINLARA SAĞLIK ANLATILDI

KADINLARA SAĞLIK ANLATILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, Çarşamba Ticaret Borsası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda kadınlara sağlık anlatıldı.

• “İstihdamda Milli Seferberlik” Kapsamında iş dünyası bilgilendirildi.

“İstihdamda Milli Seferberlik” Kapsamında iş dünyası bilgilendirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programının başlangıcından sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun başlattığı, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" çalışmaları kapsamında Samsun'a gelen bakanlık bürokratları, kamu temsilcileri, işverenleri ve çalışanları bilgilendirdi.

• Girişimciler Mülakatla Seçildi!

Girişimciler Mülakatla Seçildi! Çarşamba’da Girişimcilik Eğitimi Programı için mülakatlar tamamlandı. 140 kişinin katıldığı değerlendirme sonucunda seçilen 75 aday, girişimci olarak yetişecek.

• Girişimcilik kursu başlıyor!

Değerli Girişimciler! Borsamız, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB ve İŞ-KUR Samsun İl Müdürlüğü İşbirliğiyle, “Uygulamalı Girişimcilik Kursu Düzenlenecektir”.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | Sonraki