TÜM HABERLER

• Vali Kaymak KOSB için Çarşamba’da incelemelerde bulundu

Vali Kaymak KOSB için Çarşamba’da incelemelerde bulundu Samsun Valisi Osman Kaymak, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ile Çarşamba Ticaret Borsasını ve Şeker Fabrikasını ziyaret etti. Çarşamba Karma Organize Sanayi Bölgesi için tescillenen alanda (KOSB) incelemelerde bulundu.

• KAZIM YILMAZ, YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI

KAZIM YILMAZ, YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI Çarşamba Ticaret Borsası  (ÇTB) Başkanı Kazım Yılmaz yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2018’in Samsun’a, Çarşamba’ya, Türkiye’ye ve tüm dünyaya sevgi, barış ve refah getirmesi dileğinde bulundu.​

• BORSADAN, BİN 700 ÖĞRENCİYİ ISITACAK YARDIM!

BORSADAN, BİNYEDİYÜZ ÖĞRENCİYİ ISITACAK YARDIM! Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ve kendi katkılarıyla, ihtiyaç sahibi İlkokul-Ortaokul ile lise öğrencilerine ve ÇABED üyelerine ayakkabı ve bot yardımında bulundu.

• Kalite yönetim sistemi yazılımı anlatıldı

Kalite yönetim sistemi yazılımı anlatıldı Çarşamba'nın ev sahipliğinde  Samsun'un oda ve borsa genel sekreterleri ile personeline akreditasyon kapsamında özel bir programcıya hazırlattırılan, kalite yonetim sistemi yazılımı anlatıldı.

• “CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN”.

“CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN”. Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94’üncü yıl dönümünü kutladı.

• BORSA, MUHASEBESİNİ DENETLETTİ

BORSA, MUHASEBESİNİ DENETLETTİ “Çarşamba Ticaret Borsası her yıl düzenli olarak kendi talebiyle, muhasebesini Bağımsız Denetçi Yeminli Mali Müşavir tarafından denetletiyor”.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Sonraki