TÜM HABERLER

• İŞYERİ YETKİLİSİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından İŞ Yeri Yetkilisi Hk,

• ABD GTS PROGRAMI

Genelleştirilmiş Tercihler Sistemi’nin (GTS/ GSP), gelişmiş ülkeler tarafından, gelişmekte olan ülkelerin ihraç mallarına gümrükten muaf ya da indirimli oranlar uygulanması suretiyle gelişmekte olan ülke ürünlerine, gelişmiş ülke pazarlarında rekabet gücü kazandırılmasını amaçlayan bir sistem olduğu ifade edilerek, söz konusu uygulamanın ana amacının, gelişmekte olan ülkelerin ihracat gelirlerini artırmak, sanayileşmelerini teşvik etmek ve ekonomik büyümelerini hızlandırmak..

• ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 5 YILDIZLI OLDU

Türkiye'deki 28 oda ile birlikte 'Akredite Oda' olmak için değerlendirmeye alınan ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI , yapılan son denetimden sonra belge almaya hak kazandı.

• HUBUBAT SATIŞI

T.C. Toprak Mahsülleri Ofisinden gelen Yazıda Hububat satışı yapılmaktadır.

• 1000 AİLEYE GIDA DESTEĞİ

Başkanımız Kazım Yılmaz'ın önerisiyle üyelerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahibi 1000(Bin) aileye gıda yardımında bulunuldu.

• BİLGİ HIRSIZLIĞI

İnternet ve Bilişim teknolojilerinin gelişmrsiyle birlikte günümüz bilgi çağında "bilgi güvenliği" kavramı önem kazanmıştır.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | Sonraki