TÜM HABERLER

• SAMSUN İL EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARETİ

Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve üyeleri Samsun İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’yi makamında ziyaret etti.

• MURZİOĞLU'NDAN DESTEK MESAJI

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, makamında ağırladığı Çarşamba Ticaret Borsası ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar dileyerek, “Yanınızdayız” mesajı verdi

• VALİYE ORTAK ZİYARET

Samsun Valisi Hüseyin AKSOY, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım YILMAZ, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet YILMAZ ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

• ÜÇ YILMAZ BİR ARADA

Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, yeni yönetimleriyle beraber, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

• YENİ TEŞVİK SİSTEMİ ÜYELERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR!

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar ile kalkınma planları ve yıllık programlarda öngörülen hedefler doğrultusunda tasarrufların katma değeri yüksek yatırımlara yönlendirilmesine, üretim ve istihdamın artınlmasına. uluslararası rekabet giicünü artıracak...

• ÇRŞ. BELEDİYE BAŞKANINDAN BORSAMIZA ZİYARET

Borsamızı ziyaret eden Çarşamba Belediye Başkanı Av. Hüseyin Dündar ilçe için birlik mesajı verdi. Dündar, “Her iki seçim sonucu da memleketimiz için güzel neticelerdir.” dedi

• STANDARDİZASYONUN KÜRESEL EKONOMİYE ETKİLERİ

25-26 Kasım 2013 tarihlerinde, İstanbul'da TSE'nin ev sahipliğinde ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde "Standardizasyonun Küresel Ekonomiye Etkileri"nin tüm boyutlanyla işleneceği bir sempozyum düzenlenecektir.

• Çotanak Sayımına Göre Rekolte Tutanağı

İlimiz Sınırları içerisinde fındığın 2013 yılı üretim miktarını tahmin etmek amacıyla İl Fındık Rekolte Tahmin Komisyonu tarafından 03-06.06.2013 tarihleri arasında çotanak sayımları yapılmış olup,

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | Sonraki