TÜM HABERLER

• VALİYE ORTAK ZİYARET

Samsun Valisi Hüseyin AKSOY, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım YILMAZ, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet YILMAZ ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

• ÜÇ YILMAZ BİR ARADA

Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, yeni yönetimleriyle beraber, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

• YENİ TEŞVİK SİSTEMİ ÜYELERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR!

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar ile kalkınma planları ve yıllık programlarda öngörülen hedefler doğrultusunda tasarrufların katma değeri yüksek yatırımlara yönlendirilmesine, üretim ve istihdamın artınlmasına. uluslararası rekabet giicünü artıracak...

• ÇRŞ. BELEDİYE BAŞKANINDAN BORSAMIZA ZİYARET

Borsamızı ziyaret eden Çarşamba Belediye Başkanı Av. Hüseyin Dündar ilçe için birlik mesajı verdi. Dündar, “Her iki seçim sonucu da memleketimiz için güzel neticelerdir.” dedi

• STANDARDİZASYONUN KÜRESEL EKONOMİYE ETKİLERİ

25-26 Kasım 2013 tarihlerinde, İstanbul'da TSE'nin ev sahipliğinde ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde "Standardizasyonun Küresel Ekonomiye Etkileri"nin tüm boyutlanyla işleneceği bir sempozyum düzenlenecektir.

• Çotanak Sayımına Göre Rekolte Tutanağı

İlimiz Sınırları içerisinde fındığın 2013 yılı üretim miktarını tahmin etmek amacıyla İl Fındık Rekolte Tahmin Komisyonu tarafından 03-06.06.2013 tarihleri arasında çotanak sayımları yapılmış olup,

• ŞADAN EREN'DEN BORSAMIZA ZİYARET

Çarşamba Ticaret Borsasını ziyaret eden Özel TOBB ETÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Şadan Eren, seçimleri kazanan Kazım Yılmaz’ı tebrik ederek, Çarşamba’da oda ve borsa dayanışmasına övgüler yağdırıp destek verdi.

• KOSGEB KOBİ ve GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ

“KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri” için 2013 yılı başvuruları 15 Nisan 2013 tarihinde başladı. “Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü”, “Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri” ve “Yılın Başarılı Girişimci Ödülleri” ana kategorilerinde, toplam 40 KOBİ ve girişimci finalist olarak belirlenecek ve bu finalistlerden 8’ine ödül verilecek. Bu ödüllerin yanı sıra, KOBİ ve girişimcilik konularında katkı sağlayan bir kişi/kurum/kuruluşa da “Jüri Özel Ödülü” takdim edilecek.

• 2013 YILI TARIMSAL DESTEK FİYATLARI AÇIKLANDI

Bakanlar Kurulunun ”2013 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemelere İlişkin Karar”ı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararda kütlü pamuktan, Koyun-keçi ve süt ve yeme kadar desteklenen birçok kalemle ilgili ayrıntılar yer alıyor.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | Sonraki