TÜM HABERLER

• IPA'nın KKIRSAL KALKINMA BİLEŞENİ ÇEVRESİNDE PROJE BAŞVURU İLANI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı destekleme Kurumu (TKDK), Avrupa Birliğinin katılım öncesi mali yardım aracı olan IPA'nın Kırsal Kakınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin olarak, 12. başvuru ilanını yayınlamıştır. Söz konusu ilan, program kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmelere yönelik proje başvuruları ile ilgilidir.

• ERASMUS+ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Erasmus+ Programı , Avrupa Birliği tarafından eğitim ve Genlik alanında 2007-2013 yılları arasında uygulanmış olan hayat boyu öğrenme ve genlik programlarının yerine uygulanacak olan yeni programdır.

• DÜNDAR BORSAYI ZİYARET ETTİ

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Anıl Arslan ve partililer Çarşamba ilçesindeki seçim ziyaretleri çerçevesinde Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Zeren, Meclis Başkan Yardımcısı Yüksel Arabacı ve Yönetim ve meclis üyeleriyle Borsa’da bir araya geldiler.

• TARIMSAL KESİNTİ

• Çarşamba Ticaret Borsası İkinci kez Akredite oldu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde sürdürülen oda ve borsaların akreditasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çarşamba Ticaret Borsası da Ankara’da yapılan törende üç yıllık akredite sertifikası aldı. Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz akreditasyon belgesini TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı.

• KOBİ BİLGİ SİTESİ MEMNUNİYET ANKETİ

Kobi Bilgi Sitesi'nde sunulan hizmetlerin (bilgi, haber, duyuru, haber bülteni vb.) memnuniyet seviyesinin ölçülmesi bu kapsamda Kobi Bilgi Sitesinde sunulan hizmetlerin iyileştirilmesi ve hizmet yelpazesinin çeşitlendirilmesi amacıyla " Kobil Bilgi Sitesi Memnuniyet anketi" hazırlanmıştır.

• 8.ETP KKDYP EKONOMİK YATIRIM DESTEKLEMETEBLİĞİ YAYINLANDI

KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI KAPSAMINDA TARIMA DAYALI EKONOMİK YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ 14 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ YAYINLANDI. İL MÜDÜRÜ E.ELFAZ ERMİŞ 45 GÜNLÜK BAŞVURU SÜRESİ OLDUĞUNU VE YATIRIMCILARI BEKLEDİKLERİNİ BELİRTTİ.

• ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE!

TOBB tarafından gönderilen 12/12/2013 tarih 25366 sayılı yazısına istinaden "Hijyen Eğitimi Yönetmeliği" ile ilgili yazı..

• ÜNİVERSİTEDEN BORSAYA ZİYARET

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hasan Temiz, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Turgay Yavuzarslan ve Öğr. Gör. Hakan Can Altun, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’ı Borsa’da ziyaret ettiler.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | Sonraki