TÜM HABERLER

• FINDIKTAN DEV GELİR

Türkiye fındıktan 1,5 milyar dolar kazandı Dünya fındık üretim ve ihracatının büyük kısmını elinde bulunduran Türkiye, 2014-2015 fındık ihraç sezonunun 6 ayında 1 milyar 582 milyon dolar gelir sağladı.

• Sanatseverler borsada buluştu

Fotoğrafçılık sanatıyla ilgilenenler Ufuk Çizgisi Fotoğraf Kulübü’nün organizasyonuyla Samsun Çarşamba'da bir araya geldi. Çarşamba Ticaret Borsası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda açılısı yapılan sergi ve ödül törenine, Türkiye’nin çeşitli illerinden kulübe üye olan fotoğrafçılar katıldı.

• KOBİ’lere proje kapsamında seminer verildi.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba Ticaret Borsası işbirliğiyle ilçede KOBİ’ler(Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler) için eğitim semineri düzenlendi.

• BORSA, “DAYANIŞMA GECESİNDE” TOPLANDI.

Çarşamba Ticaret Borsası Üyeleri, dayanışma gecesinde bir araya geldiler. Samsun’un Çarşamba ilçesinde ki Midilli Restoranda düzenlenen, “Borsa Dayanışma ve Kaynaşma” gecesine; Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Borsa Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Borsa Yönetim Kurulu ile Meclis Üyeleri ve Borsaya kayıtlı üyeler katıldı. Ses sanatçıları Ümit Kurşun ile Elif’in de sahne aldığı geceye katılanlar günlünce eğlendiler.

• İdareciler, “Başarıya Adım Adım Eğitim" projesinde toplandı

Samsun, Çarşamba Ticaret Borsası, Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen faaliyette konuşan Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun olarak projeye büyük önem verdiklerini ve Türkiye genelinde eğitim-öğretimde ilk ona girmek istediklerini söyledi.

• BORSADAN, ÖĞRENCİLERE SICAK YARDIM!

Çarşamba Ticaret Borsası(ÇTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ve kendi katkılarıyla, ihtiyaç sahibi ilkokul öğrencilerine kaban ve bot yardımın da bulundu.

• KAZIM YILMAZ CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ.

“Yılmaz Erdoğan’a hayırlı olsun dileklerini sundu” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hayırlı olsun ziyaretinde Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

• Suudi Arabistan'a İhracat Yapan Üyelerimizin Dikkatine!

Suudi Arabistan'a Yönelik yapılacak ihracatlarda, ihracatçı firmalar tarafından Odalarımıza yapılacak, "İhracatçı Kullanıcı Sözleşmesi" tasdik talepleri ve Odalarımızın sisteme kaydı ile ilgili "Oda Kullanıcı Sözleşmesi" ve uygulama ile ilgili olarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan talimat beklemekte olup, yanlış anlamalara neden olmamak üzere ilgili ihracatcı firmalarımıza duyurulur.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | Sonraki