TÜM HABERLER

• KAZIM YILMAZ CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ.

“Yılmaz Erdoğan’a hayırlı olsun dileklerini sundu” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hayırlı olsun ziyaretinde Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

• Suudi Arabistan'a İhracat Yapan Üyelerimizin Dikkatine!

Suudi Arabistan'a Yönelik yapılacak ihracatlarda, ihracatçı firmalar tarafından Odalarımıza yapılacak, "İhracatçı Kullanıcı Sözleşmesi" tasdik talepleri ve Odalarımızın sisteme kaydı ile ilgili "Oda Kullanıcı Sözleşmesi" ve uygulama ile ilgili olarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan talimat beklemekte olup, yanlış anlamalara neden olmamak üzere ilgili ihracatcı firmalarımıza duyurulur.

• Yurt İçi Fuarlar da Yeni Düzenleme

"Yurt İçi Fuar Düzenlenmesine Dair Usul ve Esaslar"da bazı hükümlere açıklık getirildiği, ayrıca eklem, değişikler yapıldığı ve yeni Esasların 01.01.2015 tarihinde yürürlüğe gireceği bildirilmiştir.

• ÇARŞAMBA KGK VE GGK KURULU SEÇİM DUYURULARI

TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER ve İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ 25 ARALIK 2014 PERŞEMBE GÜNÜ ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET BİNASINDA 10:00 – 16:00 SAATLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLUP, SEÇİME İLİŞKİN SEÇMEN LİSTESİ, İCRA KOMİTESİ ÜYELİĞİ KONTENJAN DAĞILIMI VE SEÇİME İLİŞKİN DİĞER BİLGİLERE EKLİ BİLGİ NOTUNDA YER VERİLMİŞTİR.

• 8-9 Aralık 2014 Uluslararası Akdeniz Enerji Konferansı

İstanbul Ticaret Odası'ndan (İTO) alınan bir yazıda, anılan Odanın ev sahipliğinde, Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME) tarafından 8-9 Aralık 2014 tarihlerinde "Uluslararası Akdeniz Enerji Konferansı"nım düzenleneceği bildirilmektedir.

• Hannover 2015 Sanayi Fuarı

Ekonomi Bakanlığının verdiği görev ve yetkiye istinaden Hannover 2015 Sanayi Fuarı Türkiye Milli katılım organizasyonun, 13-17 Nİsan 2015 tarihleri arasında anılan Oda tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir

• Borsadan, öğrencileri ısıtacak sıcak yardım!

Çarşamba Ticaret Borsası(ÇTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ve kendi katkılarıyla, ihtiyaç sahibi ilkokul öğrencilerine kaban ve bot yardımın da bulundu. Samsun Çarşamba merkezi ve köylerin de bulunan ilkokulları kapsayan...

• Üyelerimize Aidat Faiz Affı Önemle Duyurulur..

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu hükmü gereği üyelerimizin ödemiş oldukları aidat ve munzam aidatlara isabet eden gecikme cezası ve faizlerin üyelerimizin borsamıza müracaatları halinde yeniden yapılandırılıp anaparanın ödenmesi halinde tahakkuk edilen cezalar affedilecektir..Son müracaat tarihi 01 Aralık 2014 olup müracaat da bulunmayanlar hakkında kanunda belirtilen hükümler açık olup icraen alınması yönünde açıkça belirtilmiştir.

• KOBİ'lerin GZTF Analizi

KOBİ Stratejisi ve Eylem Planı 2011-2013 (KSEP) KOBİ'ler ile ilgili Politikalarda ulusal düzeyde eşgüdümün sağlanması amacıyla hazırlanarak Yüksek Planlama Kurulunu'nun 2011/09 sayılı kararı ile onaylanmıştır.

• Türkiye 100 Programı

TOBB öncülüğünde TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla, "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi - Türkiye 100" projesi yürütülmektedir.

• Kobi Kampüsü

KOBİ'lerin internet üzerinden çeşili konularda verilecek eğitimlerden yararlanması amacıyla "KOBİ Kampüs" adı altında yeni bir program başlatıldığı bildirilmektedir.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | Sonraki