TÜM HABERLER

• ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE TİCARET BORSASINDAN TARIM ÇALIŞ TAYI.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası; Çarşamba,Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinin Tarım ilçe müdürleri,Ziraat odası başkanları,tarım ilaçları bayileri,Ziraat odalarının tarım danışmanları,hal başkanı,üretici birlik başkanlarının katılımıyla 18 mart salı günü saat 14.00'da,Çarşamba Kaymakamlığı İlçe Milli eğitim müdürlüğü toplantı salonunda bir tarım çalıştayı yapacaklardır. Bahse konu çalıştaya Samsun milletvekili Sn.Prof.Dr.Tülay Bakır iştirak edeceklerdir. Çarşamba,Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerimizdeki tarım,hayvancılık vb. sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışılacağı çalıştaya katkı sağlamak isteyen herkesin, salı günü icra edilecek toplantıya kadar görüş ve önerilerini almak isteriz. Saygılarımızla.

• Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri

Girişimciliğin Avrupa çapında kamu kurum ve kuruluşlarının desteği ve teşviki ile geliştirilmesini ifade eden Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri, İşletmeleri ve girişimciliği en başarılı şekilde teşvik edenleri belirlemek, en iyi girişimcilik uygulamaları ve politikalarını sergilemek, girişimciliğin katma değeri üzerine farkındalığı artırmak ve potansiyel girişimcileri cesaretlendirmek amacı taşımaktadır.

• ÖLÇÜ ALETLERİNİN MUAYENESİ

Ölçü ve Ölçü Aletlerinin muayene ve damga işlemlerinin yapılmasına ilişkin Gümrük ve Ticaret Bakanlığından alınan 13.02.2014 tarih ve 833 sayılı yazı..

• IPA'nın KKIRSAL KALKINMA BİLEŞENİ ÇEVRESİNDE PROJE BAŞVURU İLANI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı destekleme Kurumu (TKDK), Avrupa Birliğinin katılım öncesi mali yardım aracı olan IPA'nın Kırsal Kakınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin olarak, 12. başvuru ilanını yayınlamıştır. Söz konusu ilan, program kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmelere yönelik proje başvuruları ile ilgilidir.

• ERASMUS+ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Erasmus+ Programı , Avrupa Birliği tarafından eğitim ve Genlik alanında 2007-2013 yılları arasında uygulanmış olan hayat boyu öğrenme ve genlik programlarının yerine uygulanacak olan yeni programdır.

• DÜNDAR BORSAYI ZİYARET ETTİ

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Anıl Arslan ve partililer Çarşamba ilçesindeki seçim ziyaretleri çerçevesinde Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Zeren, Meclis Başkan Yardımcısı Yüksel Arabacı ve Yönetim ve meclis üyeleriyle Borsa’da bir araya geldiler.

• TARIMSAL KESİNTİ

• Çarşamba Ticaret Borsası İkinci kez Akredite oldu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde sürdürülen oda ve borsaların akreditasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çarşamba Ticaret Borsası da Ankara’da yapılan törende üç yıllık akredite sertifikası aldı. Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz akreditasyon belgesini TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı.

• KOBİ BİLGİ SİTESİ MEMNUNİYET ANKETİ

Kobi Bilgi Sitesi'nde sunulan hizmetlerin (bilgi, haber, duyuru, haber bülteni vb.) memnuniyet seviyesinin ölçülmesi bu kapsamda Kobi Bilgi Sitesinde sunulan hizmetlerin iyileştirilmesi ve hizmet yelpazesinin çeşitlendirilmesi amacıyla " Kobil Bilgi Sitesi Memnuniyet anketi" hazırlanmıştır.

• 8.ETP KKDYP EKONOMİK YATIRIM DESTEKLEMETEBLİĞİ YAYINLANDI

KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI KAPSAMINDA TARIMA DAYALI EKONOMİK YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ 14 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ YAYINLANDI. İL MÜDÜRÜ E.ELFAZ ERMİŞ 45 GÜNLÜK BAŞVURU SÜRESİ OLDUĞUNU VE YATIRIMCILARI BEKLEDİKLERİNİ BELİRTTİ.

• ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE!

TOBB tarafından gönderilen 12/12/2013 tarih 25366 sayılı yazısına istinaden "Hijyen Eğitimi Yönetmeliği" ile ilgili yazı..

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Sonraki