TÜM HABERLER

• Çarşamba Ticaret Borsası MYO’da mezuniyet sevinci yaşandı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu'nun 4 bölümünden bu yıl mezun olan 440 öğrenci için tören düzenlendi. Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreni, geleneksel kep atma töreniyle sona erdi. Okulda birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencileri ise Çarşamba Ticaret Borsası birer altınla ödüllendirdi.

• “Bölgesel İş Geliştirme Merkezi” kurulacak

Çarşamba Ticaret Borsası Meclis üyeleri ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri 2015 yılı 1. Müşterek toplantısında bir araya geldi. Toplantıya, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Meclis Başkanı Muharrem Yaralı, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Öztekin ve Oda-Borsa’nın Meclis üyeleri katıldı.

• ÇARŞAMBALI ÜRETİCİLERE TARSİM’İN FAYDALARI ANLATILDI

Ülkemizde sigorta bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla her yıl Mayıs ayının son haftasında çeşitli faaliyetlerle sigorta haftası kutlanıyor. Beş yıl önce başlatılan sigorta haftasında üreticinin bilinçlendirilmesi için programlar ve eğitimler gerçekleştiriliyor. Samsun’un Çarşamba ilçesinde de bu çerçevede Çarşamba Ticaret Borsası’nın organizasyonuyla üreticilere TARSİM (Tarım Sigortaları Havuzu) anlatıldı.

• MECLİS EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI

Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ve Borsa Meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen eğitim seminerine katıldı.

• YÖREX Fuarı'na Samsun damgası

Antalya Ticaret Borsası ev sahipliğinde bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünleri Fuarı’nda (YÖREX) Samsun damgasını vurdu.

• Tarsim Tarım Sigortaları Havuzu Uygulamaları Eğitimi

Çarşamba ovamızdaki özellikle fındık ve tarım ürünleri ile Sebze-Meyve üreticilerimizin aydınlatılması için devletimizin % 50 oranında Prim desteği de mevcut olan “TARSİM” Tarım Sigortaları havuzu ve uygulamaları ile Gübreleme , Toprak Analizi , Tarım İlaçları kullanımı gibi genel konularda, müstahsil ve üreticilerimize yönelik 27.05.2015 Çarşamba günü Saat:13,30’da Borsa binamızda yapılacak etkinliğimize katılımınızı bekler, özellikle sizlerin aracılığı ile üreticilerimizin davet edilmesini rica ederiz.

• KKYDP Ekonomik Yatırımlar 10. Etap Hibe Başvuruları

Çarşamba İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden 13/05/2015 tarih 850 sayılı yazısına istinaden, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2015/16) 30.04.2015 tarih ve 29342 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmıştır.

• Üyelerimize Önemle Duyurulur...

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan alınan yazıya istinaden, 17 Nisan 2015 tarihi itibariyle On Dördüncü Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır. Proje kabul tarihleri 11.05.2015-05.06.2015 tarihleri arasındadır.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | Sonraki