TÜM HABERLER

• PERSONEL ALIMI İLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASINA 5174 SAYILI KANUN VEYA 4857 SAYILI İŞ KANUNU HÜKÜMLERİNE TABİİ PERSONEL ALIMI; Çarşamba Ticaret Borsasına belirtilen özelliklerde bir personel alımı yapılacaktır.

• 6-12 Nisan 2014 İktisadi Kalkınma Vakfı E-Bülteni

İKV'DEN HAFTAYA BAKIŞ Geçtiğimiz hafta İktisadi Kalkınma Vakfı’nın (İKV) gündeminde; İKV, OHIM, TPE işbirliği ve AB Türkiye Delegasyonu tarafından düzenlenen “Sanayiciler ve Girişimciler için Marka ve Tasarım Uygulamaları Konferansı; Dünya Bankası’nın AB-Türkiye Gümrük Birliği Değerlendirme Raporu; İKV Başkanı Õmer Cihad Vardan’ın Almanya, Fransa, İngiltere ve İtalya’nın Türkiye Büyükelçileri ile yaptığı görüşmeler yer aldı.

• Engellinin Toplu Taşımada Önemi

5378 sayılı Engelliler Hakkında Kanunda yapılan düzenlemelerden bahsedilerek söz konusu mevzuat düzenlemesi hakkında değişiklikler yapıldı.

• 2014 Yılı Türk Ürünleri Fuarı

İstanbul Ticaret Odası'nca 2014 yılında Kamerun, Vietnam ve Fas'ta "Türk Ürünleri Fuarları'nın gerçekleştirileceği belirtilmektedir. Bu fuarlara dair detaylı bilgiye Birliğimiz web sitesi (www.tobb.or.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

• Sfax Gıda ve Tarım Fuarı

"10. 10. Akdeniz Tarım ve Gıda Endüstrisi Fuarının 21-24 Mayıs 2014 tarihlerinde Tunus, Sfax Uluslararası Fuar Merkezinde düzenleneceği bildirilmektedir.

• Türk-İran İş Konseyi İran Ziyareti

DEİK/Türk-İran İş Konseyi tarafından, Kalkınma Bakanı ve Türkiye-İran Karma Ekonomik Kamisyon (KEK) Eş Başkanı Sayın Cevdet YILMAZ başkanlığında 15-17 Nisan 2014 tarihlerinde İran'ın Tahran ve Tebriz şehirlerine bir ziyaret düzenleneceği bildirilmektedir. Söz konusu ziyaret kapsamında, tahran ve Tebriz'de iki ülke iş dünyasını bir araya getiren İş Konseyi toplantıları da düzenleneceği bildirilmektedir.

• Çarşamba’da “Tarım Çalıştayı” yapıldı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenlenen ‘Tarım Ve Hayvancılığın Sorunları ve Çözüm Önerileri’ konulu tarım çalıştayı yapıldı. Toplantıya katılan Milletvekili Tülay Bakır, “Çarşamba’da tarım ve hayvancılığını bu birliktelikle daha çok geliştireceğiz." dedi

• CHP’li aday Borsa’yı ziyaret etti.

CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sinan Yaşar, CHP Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici ve partililer Çarşamba Ticaret Borsası’nı ziyaret ettiler. Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Borsa Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Borsa Yönetim Kurulu Üyeleri ve Borsa Meclis Üyeleri, Partililerle Meclis salonunda bir araya geldiler.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Sonraki