TÜM HABERLER

• Hannover 2015 Sanayi Fuarı

Ekonomi Bakanlığının verdiği görev ve yetkiye istinaden Hannover 2015 Sanayi Fuarı Türkiye Milli katılım organizasyonun, 13-17 Nİsan 2015 tarihleri arasında anılan Oda tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir

• Borsadan, öğrencileri ısıtacak sıcak yardım!

Çarşamba Ticaret Borsası(ÇTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ve kendi katkılarıyla, ihtiyaç sahibi ilkokul öğrencilerine kaban ve bot yardımın da bulundu. Samsun Çarşamba merkezi ve köylerin de bulunan ilkokulları kapsayan...

• Üyelerimize Aidat Faiz Affı Önemle Duyurulur..

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu hükmü gereği üyelerimizin ödemiş oldukları aidat ve munzam aidatlara isabet eden gecikme cezası ve faizlerin üyelerimizin borsamıza müracaatları halinde yeniden yapılandırılıp anaparanın ödenmesi halinde tahakkuk edilen cezalar affedilecektir..Son müracaat tarihi 01 Aralık 2014 olup müracaat da bulunmayanlar hakkında kanunda belirtilen hükümler açık olup icraen alınması yönünde açıkça belirtilmiştir.

• KOBİ'lerin GZTF Analizi

KOBİ Stratejisi ve Eylem Planı 2011-2013 (KSEP) KOBİ'ler ile ilgili Politikalarda ulusal düzeyde eşgüdümün sağlanması amacıyla hazırlanarak Yüksek Planlama Kurulunu'nun 2011/09 sayılı kararı ile onaylanmıştır.

• Türkiye 100 Programı

TOBB öncülüğünde TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla, "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi - Türkiye 100" projesi yürütülmektedir.

• Kobi Kampüsü

KOBİ'lerin internet üzerinden çeşili konularda verilecek eğitimlerden yararlanması amacıyla "KOBİ Kampüs" adı altında yeni bir program başlatıldığı bildirilmektedir.

• Soma Maden Kazası Yardım Kampanyası

Soma İlçemizde 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak için başlatılan Soma Maden Kazası Yardım Kampanyası..

• Fındık Toplama Günleri Belli Oldu

İlimiz 2014 yılı fındık toplama ve ihraç tarihleri Ekonomi Bakanlığı Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğünde yapılan toplantıda karar bağlanmıştır.

• 2014 YILI REKOLTE TAHMİNLERİ AÇIKLANMIŞTIR!!!

İlimiz sınırları içerisinde fındığın 2014 yılı üretim miktarı tahmin etmek amacıyla İl Fındık Rekolte Tahmin Komisyonu tarafından 16-19.06.2014 tarihleri arasında çotanak sayımları yapılmıştır. Samsun İli 2014 yılı Fındık Rekoltesi toplam 57,021 ton olarak tahmin edilmiştir.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Sonraki