TÜM HABERLER

• Tarsim Tarım Sigortaları Havuzu Uygulamaları Eğitimi

Çarşamba ovamızdaki özellikle fındık ve tarım ürünleri ile Sebze-Meyve üreticilerimizin aydınlatılması için devletimizin % 50 oranında Prim desteği de mevcut olan “TARSİM” Tarım Sigortaları havuzu ve uygulamaları ile Gübreleme , Toprak Analizi , Tarım İlaçları kullanımı gibi genel konularda, müstahsil ve üreticilerimize yönelik 27.05.2015 Çarşamba günü Saat:13,30’da Borsa binamızda yapılacak etkinliğimize katılımınızı bekler, özellikle sizlerin aracılığı ile üreticilerimizin davet edilmesini rica ederiz.

• KKYDP Ekonomik Yatırımlar 10. Etap Hibe Başvuruları

Çarşamba İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden 13/05/2015 tarih 850 sayılı yazısına istinaden, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2015/16) 30.04.2015 tarih ve 29342 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmıştır.

• Üyelerimize Önemle Duyurulur...

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan alınan yazıya istinaden, 17 Nisan 2015 tarihi itibariyle On Dördüncü Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır. Proje kabul tarihleri 11.05.2015-05.06.2015 tarihleri arasındadır.

• "Erasmus+ Projesi Anket Çalışması"

"Nesilleri Birleştirmede Girişimcilerin Eğitimi ve mikro- KOBİ'ler için Başarılı Örgütsel Yedekleme Planının Desteklenmesi (IntoGeneration)" adlı Erasmus+ projesi kapsamında bir anket çalışması yapılmaktadır.

• Laboratuvar Yetkilendirme

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından 20/01/2015 tarihli 519 sayılı " Laboratuvar Yetkilendirme" yazı bilgilerinize sunulmuştur.

• E- Devlet Memnuniyet ve Beklenti Anketi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından, özel sektörün E-Devlet Hizmetlerinden beklenti ve Memnuniyetinin ortaya konulması amacından hazırlanan "Özel Sektör Memnuniyet ve Beklenti anketi" üyelerimize duyurulmaktadır.

• SMMM BORSA’YI ZİYARET ETTİ

Samsun ile Çarşamba Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları (SMMMO) yönetim kurulu başkan ve üyeleri 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle Çarşamba Ticaret Borsası’nı ziyaret ettiler. Samsun SMMM Odası Başkanı Hayrul Kayar, Disiplin Kurulu Üyesi Atilla Tekcan, Çarşamba SMMM Odası Temsilcisi Seyfi Cebeci ile mali müşavirler ve muhasebeciler Çarşamba Ticaret Borsasını ziyaret ettiler. Borsa Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Borsa Yönetim ve Meclis Üyeleri konuklarını Meclis Salonunda ağırladılar.

• FINDIKTAN DEV GELİR

Türkiye fındıktan 1,5 milyar dolar kazandı Dünya fındık üretim ve ihracatının büyük kısmını elinde bulunduran Türkiye, 2014-2015 fındık ihraç sezonunun 6 ayında 1 milyar 582 milyon dolar gelir sağladı.

• Sanatseverler borsada buluştu

Fotoğrafçılık sanatıyla ilgilenenler Ufuk Çizgisi Fotoğraf Kulübü’nün organizasyonuyla Samsun Çarşamba'da bir araya geldi. Çarşamba Ticaret Borsası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda açılısı yapılan sergi ve ödül törenine, Türkiye’nin çeşitli illerinden kulübe üye olan fotoğrafçılar katıldı.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | Sonraki