TÜM HABERLER

• Antalya YÖREX’te, Samsun Standına yoğun İlgi

Antalya YÖREX’te, Samsun Standına yoğun İlgi Antalya Ticaret Borsası ev sahipliğinde bu yıl altıncısı düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük yerli malı tanıtım organizasyonu olan, YÖREX Fuarı’na Samsun yine damgasını vurdu. Yerel ürünlerinin sergilendiği Samsun standı, şık tasarımı ve görselliği ile fuarın adeta yıldızı oldu. Samsun standına büyük ilgi gösteren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çarşamba’nın ünlü sekiz köşe kasketini de başına takarak poz verdi.

• BORSA BAŞKANI YILMAZ’DAN TERÖRE TEPKİ!

Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Adamı Kazım Yılmaz, kalleşçe olarak nitelediği artan terör saldırıları karşısında açıklama yaptı.

• BORSA AFİŞLE UYARIYOR

Samsun, Çarşamba Ticaret Borsası fındık hasadı döneminde çiftçiye ilçe genelinde astığı afişlerle uyarılarda bulunuyor.

• FINDIK FİYATI SEZONA 11,5 LİRADAN BAŞLADI

“Geçen sezon kilogram başına serbest piyasada 22 TL’yi görerek, tarihinde rekor fiyatlara ulaşan fındık ürününde yeni sezon alımları Çarşamba’da başladı”.

• STK’LAR TERÖRE KARŞI TEK SES

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) de aralarında olduğu toplumun farklı kesimlerini temsil eden STK’lar teröre karşı tek ses oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı ‘Teröre karşı Sivil İnisiyatif’ konulu toplantıda STK’lar ortak açıklama ile teröre karşı tepkilerini dile getirdiler.

• Samsun’da Yerel Kalkınma Sinerji Toplantısı yapıldı

TOBB’un 81 ile 81 Akademik Danışman projesi kapsamında düzenlenen Yerel Kalkınma Sinerji Toplantısı, Samsun’un yanısıra Tokat, Amasya ve Çorum illerinin katılımıyla Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

• PROTOKOL İFTARDA BULUŞTU

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Göl Restoran’da protokol üyelerine iftar verildi.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | Sonraki