TÜM HABERLER

• BORSA AKREDİTE GÖZETİMİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ

“Çarşamba Ticaret Borsası, Akredite Gözetimini tamamladı”. TOBB, Akreditasyon Sistemiyle; Oda ve Borsaların iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Oda/Borsalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda ve Borsa Sisteminin, Avrupa Oda ve Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlıyor. Akreditasyon Sistemi; EUROCHAMBRES ve İngiltere Odalar Birliği işbirliği ile İngiltere ve Almanya Oda sistemlerinin en iyi uygulamaları da dikkate alınarak, 2001 yılında Oda Akreditasyon Modeli olarak TOBB tarafından geliştirildi.

• ÇARŞAMBA TARIMI DEĞERLENDİRİLDİ

Çarşamba, Ayvacık ve Salıpazarı ilçeleri Kırsal Kalkınma ve Tarım Yatırımları Eylem Planı toplantısı Çarşamba Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu konferans salonunda gerçekleşti. Toplantıda Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız konuşma yaptılar.

• Çarşamba Ticaret Borsası MYO’da mezuniyet sevinci yaşandı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu'nun 4 bölümünden bu yıl mezun olan 440 öğrenci için tören düzenlendi. Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreni, geleneksel kep atma töreniyle sona erdi. Okulda birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencileri ise Çarşamba Ticaret Borsası birer altınla ödüllendirdi.

• “Bölgesel İş Geliştirme Merkezi” kurulacak

Çarşamba Ticaret Borsası Meclis üyeleri ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri 2015 yılı 1. Müşterek toplantısında bir araya geldi. Toplantıya, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Meclis Başkanı Muharrem Yaralı, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Öztekin ve Oda-Borsa’nın Meclis üyeleri katıldı.

• ÇARŞAMBALI ÜRETİCİLERE TARSİM’İN FAYDALARI ANLATILDI

Ülkemizde sigorta bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla her yıl Mayıs ayının son haftasında çeşitli faaliyetlerle sigorta haftası kutlanıyor. Beş yıl önce başlatılan sigorta haftasında üreticinin bilinçlendirilmesi için programlar ve eğitimler gerçekleştiriliyor. Samsun’un Çarşamba ilçesinde de bu çerçevede Çarşamba Ticaret Borsası’nın organizasyonuyla üreticilere TARSİM (Tarım Sigortaları Havuzu) anlatıldı.

• MECLİS EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI

Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ve Borsa Meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen eğitim seminerine katıldı.

• YÖREX Fuarı'na Samsun damgası

Antalya Ticaret Borsası ev sahipliğinde bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünleri Fuarı’nda (YÖREX) Samsun damgasını vurdu.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | Sonraki