TÜM HABERLER

• KOBİ’lere proje kapsamında seminer verildi.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba Ticaret Borsası işbirliğiyle ilçede KOBİ’ler(Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler) için eğitim semineri düzenlendi.

• BORSA, “DAYANIŞMA GECESİNDE” TOPLANDI.

Çarşamba Ticaret Borsası Üyeleri, dayanışma gecesinde bir araya geldiler. Samsun’un Çarşamba ilçesinde ki Midilli Restoranda düzenlenen, “Borsa Dayanışma ve Kaynaşma” gecesine; Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Borsa Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Borsa Yönetim Kurulu ile Meclis Üyeleri ve Borsaya kayıtlı üyeler katıldı. Ses sanatçıları Ümit Kurşun ile Elif’in de sahne aldığı geceye katılanlar günlünce eğlendiler.

• İdareciler, “Başarıya Adım Adım Eğitim" projesinde toplandı

Samsun, Çarşamba Ticaret Borsası, Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen faaliyette konuşan Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun olarak projeye büyük önem verdiklerini ve Türkiye genelinde eğitim-öğretimde ilk ona girmek istediklerini söyledi.

• BORSADAN, ÖĞRENCİLERE SICAK YARDIM!

Çarşamba Ticaret Borsası(ÇTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ve kendi katkılarıyla, ihtiyaç sahibi ilkokul öğrencilerine kaban ve bot yardımın da bulundu.

• KAZIM YILMAZ CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ.

“Yılmaz Erdoğan’a hayırlı olsun dileklerini sundu” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hayırlı olsun ziyaretinde Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

• Suudi Arabistan'a İhracat Yapan Üyelerimizin Dikkatine!

Suudi Arabistan'a Yönelik yapılacak ihracatlarda, ihracatçı firmalar tarafından Odalarımıza yapılacak, "İhracatçı Kullanıcı Sözleşmesi" tasdik talepleri ve Odalarımızın sisteme kaydı ile ilgili "Oda Kullanıcı Sözleşmesi" ve uygulama ile ilgili olarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan talimat beklemekte olup, yanlış anlamalara neden olmamak üzere ilgili ihracatcı firmalarımıza duyurulur.

• Yurt İçi Fuarlar da Yeni Düzenleme

"Yurt İçi Fuar Düzenlenmesine Dair Usul ve Esaslar"da bazı hükümlere açıklık getirildiği, ayrıca eklem, değişikler yapıldığı ve yeni Esasların 01.01.2015 tarihinde yürürlüğe gireceği bildirilmiştir.

• ÇARŞAMBA KGK VE GGK KURULU SEÇİM DUYURULARI

TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER ve İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ 25 ARALIK 2014 PERŞEMBE GÜNÜ ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET BİNASINDA 10:00 – 16:00 SAATLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLUP, SEÇİME İLİŞKİN SEÇMEN LİSTESİ, İCRA KOMİTESİ ÜYELİĞİ KONTENJAN DAĞILIMI VE SEÇİME İLİŞKİN DİĞER BİLGİLERE EKLİ BİLGİ NOTUNDA YER VERİLMİŞTİR.

• 8-9 Aralık 2014 Uluslararası Akdeniz Enerji Konferansı

İstanbul Ticaret Odası'ndan (İTO) alınan bir yazıda, anılan Odanın ev sahipliğinde, Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME) tarafından 8-9 Aralık 2014 tarihlerinde "Uluslararası Akdeniz Enerji Konferansı"nım düzenleneceği bildirilmektedir.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Sonraki