TÜM HABERLER

• Türk-İran İş Konseyi İran Ziyareti

DEİK/Türk-İran İş Konseyi tarafından, Kalkınma Bakanı ve Türkiye-İran Karma Ekonomik Kamisyon (KEK) Eş Başkanı Sayın Cevdet YILMAZ başkanlığında 15-17 Nisan 2014 tarihlerinde İran'ın Tahran ve Tebriz şehirlerine bir ziyaret düzenleneceği bildirilmektedir. Söz konusu ziyaret kapsamında, tahran ve Tebriz'de iki ülke iş dünyasını bir araya getiren İş Konseyi toplantıları da düzenleneceği bildirilmektedir.

• Çarşamba’da “Tarım Çalıştayı” yapıldı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenlenen ‘Tarım Ve Hayvancılığın Sorunları ve Çözüm Önerileri’ konulu tarım çalıştayı yapıldı. Toplantıya katılan Milletvekili Tülay Bakır, “Çarşamba’da tarım ve hayvancılığını bu birliktelikle daha çok geliştireceğiz." dedi

• CHP’li aday Borsa’yı ziyaret etti.

CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sinan Yaşar, CHP Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici ve partililer Çarşamba Ticaret Borsası’nı ziyaret ettiler. Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Borsa Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Borsa Yönetim Kurulu Üyeleri ve Borsa Meclis Üyeleri, Partililerle Meclis salonunda bir araya geldiler.

• ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE TİCARET BORSASINDAN TARIM ÇALIŞ TAYI.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası; Çarşamba,Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinin Tarım ilçe müdürleri,Ziraat odası başkanları,tarım ilaçları bayileri,Ziraat odalarının tarım danışmanları,hal başkanı,üretici birlik başkanlarının katılımıyla 18 mart salı günü saat 14.00'da,Çarşamba Kaymakamlığı İlçe Milli eğitim müdürlüğü toplantı salonunda bir tarım çalıştayı yapacaklardır. Bahse konu çalıştaya Samsun milletvekili Sn.Prof.Dr.Tülay Bakır iştirak edeceklerdir. Çarşamba,Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerimizdeki tarım,hayvancılık vb. sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışılacağı çalıştaya katkı sağlamak isteyen herkesin, salı günü icra edilecek toplantıya kadar görüş ve önerilerini almak isteriz. Saygılarımızla.

• Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri

Girişimciliğin Avrupa çapında kamu kurum ve kuruluşlarının desteği ve teşviki ile geliştirilmesini ifade eden Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri, İşletmeleri ve girişimciliği en başarılı şekilde teşvik edenleri belirlemek, en iyi girişimcilik uygulamaları ve politikalarını sergilemek, girişimciliğin katma değeri üzerine farkındalığı artırmak ve potansiyel girişimcileri cesaretlendirmek amacı taşımaktadır.

• ÖLÇÜ ALETLERİNİN MUAYENESİ

Ölçü ve Ölçü Aletlerinin muayene ve damga işlemlerinin yapılmasına ilişkin Gümrük ve Ticaret Bakanlığından alınan 13.02.2014 tarih ve 833 sayılı yazı..

• IPA'nın KKIRSAL KALKINMA BİLEŞENİ ÇEVRESİNDE PROJE BAŞVURU İLANI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı destekleme Kurumu (TKDK), Avrupa Birliğinin katılım öncesi mali yardım aracı olan IPA'nın Kırsal Kakınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin olarak, 12. başvuru ilanını yayınlamıştır. Söz konusu ilan, program kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmelere yönelik proje başvuruları ile ilgilidir.

• ERASMUS+ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Erasmus+ Programı , Avrupa Birliği tarafından eğitim ve Genlik alanında 2007-2013 yılları arasında uygulanmış olan hayat boyu öğrenme ve genlik programlarının yerine uygulanacak olan yeni programdır.

• DÜNDAR BORSAYI ZİYARET ETTİ

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Anıl Arslan ve partililer Çarşamba ilçesindeki seçim ziyaretleri çerçevesinde Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Zeren, Meclis Başkan Yardımcısı Yüksel Arabacı ve Yönetim ve meclis üyeleriyle Borsa’da bir araya geldiler.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | Sonraki