TÜM HABERLER

• Somada ki Facia, Canımızı Yaktı!

Manisa Somadaki Kömür Ocağında Trafo Patlaması nedeniyle çıkan Yangın Sonucunda yaşanan felakette hayatını kaybeden Emekçilerimize...

• Hijyen Eğitimi Kursları

Halk Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Hijyen Eğitimi kursları açılmış olup katılmak isteyen üyelerimize duyurulur.

• TÜBİTAK – HORIZON 2020 Yeni KOBİ Destek Aracı

Avrupa Komisyonu tarafından, 11 Aralık 2013 tarihinde, Horizon 2020 – KOBİ’lerde Yenilikçilik 2014 Çağrısı yayınlanmıştır. Çağrı kapsamında KOBİ’lerin ve ilgili paydaşların proje başvurusunda bulunabileceği alanlar çalışma programında belirtilmiştir.

• PERSONEL ALIMI İLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASINA 5174 SAYILI KANUN VEYA 4857 SAYILI İŞ KANUNU HÜKÜMLERİNE TABİİ PERSONEL ALIMI; Çarşamba Ticaret Borsasına belirtilen özelliklerde bir personel alımı yapılacaktır.

• 6-12 Nisan 2014 İktisadi Kalkınma Vakfı E-Bülteni

İKV'DEN HAFTAYA BAKIŞ Geçtiğimiz hafta İktisadi Kalkınma Vakfı’nın (İKV) gündeminde; İKV, OHIM, TPE işbirliği ve AB Türkiye Delegasyonu tarafından düzenlenen “Sanayiciler ve Girişimciler için Marka ve Tasarım Uygulamaları Konferansı; Dünya Bankası’nın AB-Türkiye Gümrük Birliği Değerlendirme Raporu; İKV Başkanı Õmer Cihad Vardan’ın Almanya, Fransa, İngiltere ve İtalya’nın Türkiye Büyükelçileri ile yaptığı görüşmeler yer aldı.

• Engellinin Toplu Taşımada Önemi

5378 sayılı Engelliler Hakkında Kanunda yapılan düzenlemelerden bahsedilerek söz konusu mevzuat düzenlemesi hakkında değişiklikler yapıldı.

• 2014 Yılı Türk Ürünleri Fuarı

İstanbul Ticaret Odası'nca 2014 yılında Kamerun, Vietnam ve Fas'ta "Türk Ürünleri Fuarları'nın gerçekleştirileceği belirtilmektedir. Bu fuarlara dair detaylı bilgiye Birliğimiz web sitesi (www.tobb.or.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

• Sfax Gıda ve Tarım Fuarı

"10. 10. Akdeniz Tarım ve Gıda Endüstrisi Fuarının 21-24 Mayıs 2014 tarihlerinde Tunus, Sfax Uluslararası Fuar Merkezinde düzenleneceği bildirilmektedir.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | Sonraki