TÜM HABERLER

• ÇARŞAMBA BORSASI, KALİTESİNİ YENİDEN TESCİLLEDİ!

ÇARŞAMBA BORSASI, KALİTESİNİ YENİDEN TESCİLLEDİ! 11. Dönem Akreditasyon Sertifika töreni TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin de katılımıyla TOBB İkiz Kuleler’ de gerçekleştirildi. Törende 2015 yılında çalışmaları tamamlanan 11. dönem 33 oda/borsa ile akreditasyon sertifikalarını yenileyen 3. ve 8. dönemden 44 oda/borsaya sertifikaları verildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde 5 yıldızlı hizmet olarak tanımlanan Oda/Borsa Akreditasyon sistemi kapsamında 8. Dönem Akreditasyon sürecinde yer alan Çarşamba Ticaret Borsası, Akreditasyon Sistemi dâhilinde bağımsız denetçiler tarafından yapılan denetimlerde akreditasyon denetiminden başarıyla geçerek yeniden akredite borsa oluşunu tescilledi.

• KADIN GİRİŞİMCİLER BELGELENDİ!

KADIN GİRİŞİMCİLER BELGELENDİ! Çarşambalı Kadın Girişimciler, belgelerini Borsa Konferans Salonunda, Kaymakam Yıldız’ında katıldığı törende aldı. “Samsun’un Çarşamba İlçesinde; Çarşamba Ticaret Borsası, Samsun İŞKUR İl Müdürlüğü ve KOSGEB ortaklığıyla oluşturulan, Çarşamba İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün de koordinasyonuyla gerçekleşen proje kapsamında 25 Kadın Girişimciye verilen kurs tamamlandı. Kursu başarıyla tamamlayan 25 Kadın Girişimci belgelerini törenle aldı.

• Kalkınma Ofisi, sivil toplum kuruluşlarına tanıtıldı.

Kalkınma Ofisi, sivil toplum kuruluşlarına tanıtıldı. ÇTSO ile ÇTB’nin ortaklaşa kurduğu Çarşamba Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi, Kaymakam Caner Yıldız’ın da katıldığı programda, Ticaret Odasının Toplantı Salonunda, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına tanıtıldı.

• KADIN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI BAŞLADI

KADIN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI BAŞLADI “Samsun’un Çarşamba İlçesinde; Çarşamba Ticaret Borsası, Samsun İŞKUR İl Müdürlüğü ve KOSGEB ortaklığıyla oluşturulan, Çarşamba İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün de koordinasyonuyla gerçekleşen proje kapsamında 25 Kadın Girişimciye kurs verilmeye başlandı”.

• Çarşambalı seracılara, “hibe ve destekler” anlatıldı.

Çarşambalı seracılara, “hibe ve destekler” anlatıldı. “Çarşamba Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda düzenlenen seminerde İlçe Tarım Müdürü Osman Akman, Çarşamba Bölgesel Kalkınma Ofisi Proje Uzmanı Ayfer İlhan ile TKDK Samsun İletişim Uzmanı Tolga Özongan üreticilere kendi alanlarında ki hibe ve destek bilgilerini verdiler”.

• BORSA, MUHASEBESİNİ DENETLETTİ

BORSA, MUHASEBESİNİ DENETLETTİ “Çarşamba Ticaret Borsa’sı her yıl düzenli olarak kendi talebiyle, muhasebesini Bağımsız Denetçi Yeminli Mali Müşavir tarafından denetletiyor”.

• Ankara’da, EBYS Eğitimi Gerçekleşti

Ankara’da EBYS Eğitimi gerçekleşti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde, “Oda Borsa Elektronik Belge Yönetimi Sistemi Kullanıcı ve Sistem Yönetici eğitimi” gerçekleşti. Eğitime Ülke genelinden pilot uygulama olarak seçilmiş 24 ayrı Oda ve Borsa personeli katıldı.

• Üyelerimize Önemle Duyurulur...

Üyelerimize Önemle Duyurulur... Sayın Üyemiz ve üreticilerimiz.. ÇTSO ve Borsamız ortaklığında açılan Bölgesel Kalkınma Proje Ofisimizin tanıtımı ve üreticilerimize yönelik TKDK Tolga Özongan İletişim uzmanının sunumuyla Hibe ve Desteklerinin sunumunun yapılacağı toplantımız...

• AYVACIK'TA, "KALKINMA OFİSİ" TANITILDI.

AYVACIK'TA, "KALKINMA OFİSİ" TANITILDI. “Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ile Çarşamba Ticaret Borsası'nın ortaklaşa kurarak ilçeye kazandırdığı, Çarşamba Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi’nin, Ayvacık ilçesinde tanıtım toplantısı yapıldı”.

• “ÇARŞAMBA KALKINMA OFİSİ, KAPILARINI AÇTI.”

“ÇARŞAMBA KALKINMA OFİSİ, KAPILARINI AÇTI.” Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın, Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Kaymakamlığı ile Kurduğu Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi alt yaptı çalışmalarını tamamladı. Çarşamba’ya hizmet verecek ofis, ilçede ilk olma özelliğiyle kapılarını açtı. Ticaret Borsa’sı ile Ticaret Odası’nın ortak alanında bürosu bulunan Bölgesel Kalkınma Proje Ofisinde, Proje Uzmanı Ayfer İlhan’da müdür olarak göreve başladı.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | Sonraki