TÜM HABERLER

• Samsun’da Yerel Kalkınma Sinerji Toplantısı yapıldı

TOBB’un 81 ile 81 Akademik Danışman projesi kapsamında düzenlenen Yerel Kalkınma Sinerji Toplantısı, Samsun’un yanısıra Tokat, Amasya ve Çorum illerinin katılımıyla Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

• PROTOKOL İFTARDA BULUŞTU

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Göl Restoran’da protokol üyelerine iftar verildi.

• BORSA BAŞKANI YILMAZ İFTAR VERDİ

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı, İş Adamı Kazım Yılmaz, Midilli Restoran’da iftar düzenledi. Kazım Yılmaz’ın geleneksek hale getirdiği iftar programına çok sayıda davetli katıldı. İftar sonrası konuşan Çarşamba’da Kaymakamı Caner Yıldız, "Bu iftar Çarşamba'da her alanda birlik olduğunun kanıtıdır" dedi

• SIAL Middle East 2015 Fuarı

Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerinin ülkemiz gıda ihracatı için taşıdığı önem doğrultusunda, her yıl Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dhabi Emirliği'nde düzenlenen SIAL Middle East Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Türkiye milli iştirakinin 2010 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafından organize edildiği bildirilmektedir. Bu Çerçevede, SIAL Middle East 2015 Fuarı da, 7-9 Aralık 2015 arasında gerçekleştirilecektir.

• UMEM BECERİ'10 PROJESİ

TOBB, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İŞKUR Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğinde UMEM Beceri'10 Projesi uygulanmaktadır.

• ÇARŞAMBA BORSA’DA IPARD II PROGRAMI ANLATILDI

“Ziraat Odası, Borsa ve TKDK İşbirliğinde IPARD II programı anlatıldı” Çarşamba Ziraat Odası ile Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) işbirliğinde, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından tarım danışmanları, muhtarlar ve üreticilere yönelik IPARD II-AB Hibe Programları hakkında tanıtım toplantısı düzenlendi.

• BORSA AKREDİTE GÖZETİMİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ

“Çarşamba Ticaret Borsası, Akredite Gözetimini tamamladı”. TOBB, Akreditasyon Sistemiyle; Oda ve Borsaların iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Oda/Borsalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda ve Borsa Sisteminin, Avrupa Oda ve Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlıyor. Akreditasyon Sistemi; EUROCHAMBRES ve İngiltere Odalar Birliği işbirliği ile İngiltere ve Almanya Oda sistemlerinin en iyi uygulamaları da dikkate alınarak, 2001 yılında Oda Akreditasyon Modeli olarak TOBB tarafından geliştirildi.

• ÇARŞAMBA TARIMI DEĞERLENDİRİLDİ

Çarşamba, Ayvacık ve Salıpazarı ilçeleri Kırsal Kalkınma ve Tarım Yatırımları Eylem Planı toplantısı Çarşamba Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu konferans salonunda gerçekleşti. Toplantıda Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız konuşma yaptılar.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Sonraki