TÜM HABERLER

• Bafra’da Beden Dili eğitimi gerçekleşti

Bafra’da Beden Dili eğitimi gerçekleşti Samsun’un Bafra ilçesi Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde, Samsun ili ve ilçeleri Oda ve Borsa personellerine, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Buğra Genç tarafından “Beden Dili” adlı eğitimi verildi.

• BORSADA, İŞLETMELERE DESTEKLER ANLATILDI.

BORSADA, İŞLETMELERE DESTEKLER ANLATILDI. Çarşamba’da, Ticaret Odası ile Ticaret Borsası’nın ortaklaşa kurduğu “Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi’nin” tanıtım toplantılarının 10’uncusu gerçekleştirildi.

• Borsa’nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı….

Borsa’nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı….   En kutsal mesleklerden olan, tıp alanında çalışanlarımızın, gece gündüz ayrımı yapmadan sağlımız için mücadelesi hiçbir maddi karşılıkla ödenemez!

• BAŞKAN YILMAZ Törerü SERT BİR DİLLE KINADI!

BAŞKAN YILMAZ Törerü SERT BİR DİLLE KINADI! Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı üzerine bir kınama mesajı yayımlayarak, terörün lanet yüzünü yeniden kınadı.

• Muhasebeciler, önemli günlerinde Borsayı ziyaret etti

Muhasebeciler, önemli günlerinde Borsayı ziyaret etti Samsun SMMMO Başkanı Hayrul Kayar’ın Başkanlığında, SMMMO Çarşamba Temsilcisi Seyfi Cebeci, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ve Muhasebeciler, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan ’Muhasebeciler Haftası’ nedeniyle Çarşamba Ticaret Borsasını ziyaret ettiler.

• Borsada, İşletmecilere Hibe ve Destekler Anlatıldı.

Borsada, İşletmecilere Hibe ve Destekler Anlatıldı. Çarşamba’da,  Ticaret Odası ile Ticaret Borsası’nın ortaklaşa kurduğu “Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi’nin” tanıtım toplantılarının 8'incisi gerçekleştirildi.

• Borsada, Tarım Sektörüne Ekonomik Destekler Anlatıldı

Borsada, Tarım Sektörüne Ekonomik Destekler Anlatıldı Çarşamba Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda; Oda ve Borsaya üye Tarım sektörü mensuplarına, alanında uzman kişiler tarafından hibeler, destekler, teşvikler ile iş başı eğitim programları anlatıldı.

• Borsada, Meslek Gruplarına Hibe ve Destekler Anlatıldı.

Borsada, Meslek Gruplarına Hibe ve Destekler Anlatıldı. Çarşamba Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda Ticaret ve Sanayi Odasına (ÇTSO) üye gıda ve özel eğitim sektörü mensuplarına ve Borsa üyelerine alanında uzman kişiler tarafından hibeler, destekler, teşvikler ile iş başı programları anlatıldı.

• Tarım sigortalarında yüzde elli devlet desteği var!

Tarım sigortalarında yüzde elli devlet desteği var! Çarşamba Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda üreticilere seslenen Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Giresun Bölge Müdürlüğünden Mehmet Yamak, tarım ürünlerinin sigortalarinda %50 devlet desteği olduğunu hatırlatarak, “Ürünlerinizi Sigortalatın” çağrısında bulundu.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | Sonraki