TÜM HABERLER

• Muhasebeciler, önemli günlerinde Borsayı ziyaret etti

Muhasebeciler, önemli günlerinde Borsayı ziyaret etti Samsun SMMMO Başkanı Hayrul Kayar’ın Başkanlığında, SMMMO Çarşamba Temsilcisi Seyfi Cebeci, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ve Muhasebeciler, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan ’Muhasebeciler Haftası’ nedeniyle Çarşamba Ticaret Borsasını ziyaret ettiler.

• Borsada, İşletmecilere Hibe ve Destekler Anlatıldı.

Borsada, İşletmecilere Hibe ve Destekler Anlatıldı. Çarşamba’da,  Ticaret Odası ile Ticaret Borsası’nın ortaklaşa kurduğu “Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi’nin” tanıtım toplantılarının 8'incisi gerçekleştirildi.

• Borsada, Tarım Sektörüne Ekonomik Destekler Anlatıldı

Borsada, Tarım Sektörüne Ekonomik Destekler Anlatıldı Çarşamba Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda; Oda ve Borsaya üye Tarım sektörü mensuplarına, alanında uzman kişiler tarafından hibeler, destekler, teşvikler ile iş başı eğitim programları anlatıldı.

• Borsada, Meslek Gruplarına Hibe ve Destekler Anlatıldı.

Borsada, Meslek Gruplarına Hibe ve Destekler Anlatıldı. Çarşamba Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda Ticaret ve Sanayi Odasına (ÇTSO) üye gıda ve özel eğitim sektörü mensuplarına ve Borsa üyelerine alanında uzman kişiler tarafından hibeler, destekler, teşvikler ile iş başı programları anlatıldı.

• Tarım sigortalarında yüzde elli devlet desteği var!

Tarım sigortalarında yüzde elli devlet desteği var! Çarşamba Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda üreticilere seslenen Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Giresun Bölge Müdürlüğünden Mehmet Yamak, tarım ürünlerinin sigortalarinda %50 devlet desteği olduğunu hatırlatarak, “Ürünlerinizi Sigortalatın” çağrısında bulundu.

• Tarsim Tarım Sigortaları Havuzu Uygulamaları Semineri

Çarşamba ovamızdaki özellikle fındık ve tarım ürünleri ile sebze –meyve üreticilerimizin aydınlatılması için Devletimizin %50 oranında prim desteği de mevcut olan “TARSİM” Tarım Sigortaları Havuzu ve uygulamaları hakkında Bölge Müdürü Bülent Yaşaroğlu’nun katılımlarıyla müstahsil ve üreticilerimize yönelik 22/02/2016 Pazartesi günü Saat:11’de Borsamız Konferans Salonunda yapılacak etkinliğimize katılımınızı bekler, özellikle siz üyelerimizin aracılığı ile üreticilerimizin davet edilmesini rica ederiz.

• YILMAZ, TERÖR SALDIRILARINI ÇOK SERT KINADI!

YILMAZ, TERÖR SALDIRILARINI ÇOK SERT KINADI! Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, akşam saatlerinde Ankara’da, ardından sabah Diyarbakır’da meydana gelen terör saldırıları üzerine kınama mesajı yayımlayarak, “Terörle beslenenler ve onları destekleyenler ile buna alet olanlar, içeride de, dışarıda da asla amaçlarına ulaşamayacaklardır” dedi.

• Borsada, inşaat sektörüne hibe ve destekler anlatıldı.

Borsada, inşaat sektörüne hibe ve destekler anlatıldı. Çarşamba Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda Ticaret ve Sanayi Odasına üye inşaat sektörü mensuplarına ve Borsa üyelerine alanında uzman kişiler tarafından hibe ve destekler anlatıldı.

• Yoikk 2016-2017 Eylem Dönemi Çalışmaları

"Türkiye'de Yatırım ortamının iyileştirilmesi Reform Programı" çerçevesinde oluşturulan Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) Türkiye'deki yatırımlarla ilgili düzenlemeleri gözden geçirerek yatırımcı dostu haline getirmek ve yatırımın her aşamasında, ulusal ve uluslar arası yatırımcıların karşılaştığı idare engellere çözüm üretmek amacıyla özel sektör-kamu işbirliğinde yürütülen bir platformdur.

• Samsun Oda-Borsa Başkanları, gündemi değerlendirdi!

Samsun Oda-Borsa Başkanları, gündemi değerlendirdi! Samsun il ve ilçe Oda ve Borsa Başkanları düzenlenen müşterek toplantıda bir araya geldi. Başkanlar Samsun ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | Sonraki