TÜM HABERLER

• BORSA, POLİS HAFTASINI KUTLADI

BORSA, POLİS HAFTASINI KUTLADI “Çarşamba Ticaret Borsası, anlamlı haftalarında emniyeti ziyaret etti”. Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı Haftasında, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetimi, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli’yi makamında ziyaret etti.

• Kazım Yılmaz, Kandil Mesajı yayımladı

Kazım Yılmaz, Kandil Mesajı yayımladı Samsun Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

• FINDIK ve ÇELTİKTEKİ Destekler Anlatıldı

FINDIK ve ÇELTİKTEKİ Destekler Anlatıldı Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) İşbirliğinde düzenlenen programda Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK), fındık ve çeltik için verebileceği hibe ve destekler anlatıldı.

• KOBİ Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı

KOSGEB tarafından, Geleneksel İmalat Sanayi KOBİ’lerinde Katma Değerin Artırılması amacıyla ilimizin de içinde olduğu Gelişmekte olan bölgelerde, geleneksel imalat sanayi KOBİ’lerinin ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin artırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla (1 Nisan-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında) teklif çağrısına çıkmıştır.

• İstihdam ve Sosyal Yenilik Programı (EASI) Tanıtımı

Avrupa Birliği Tarafından finanse edilen, kalite ve sürdürülebilir istihdamı, yeterli ve insana yanaşır sosyal korumayı, yoksulluk ve sosyal dışlanma ile mücadeleyi, çalışma koşullarının iyileştirilmesi..

• Ufuk 2020 ve InnovFin

Ufuk 2020 Programı'nda sanayi kuruluşları, KOBİ'ler, sivil toplum örgütleri, üniversiteler, araştırma kuruluşları, kamu kuruluşları, bireysel araştırmacılar faydalanabilmektedir.

• ORGANİK TARIM DEĞERLENDİRİLDİ

ORGANİK TARIM DEĞERLENDİRİLDİ Çarşamba Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda, birlik üyelerine organik tarımın bölgede ki son durumu anlatıldı. Toplantıda konuşan Çarşamba Organik Tarım Üreticileri Birliği Başkanı Dursun Güney, bizim sorunumuz organik tarımda derdimizi anlatamayışımız ve fiyat politikamızdır” dedi.

• Bafra’da Beden Dili eğitimi gerçekleşti

Bafra’da Beden Dili eğitimi gerçekleşti Samsun’un Bafra ilçesi Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde, Samsun ili ve ilçeleri Oda ve Borsa personellerine, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Buğra Genç tarafından “Beden Dili” adlı eğitimi verildi.

• BORSADA, İŞLETMELERE DESTEKLER ANLATILDI.

BORSADA, İŞLETMELERE DESTEKLER ANLATILDI. Çarşamba’da, Ticaret Odası ile Ticaret Borsası’nın ortaklaşa kurduğu “Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi’nin” tanıtım toplantılarının 10’uncusu gerçekleştirildi.

• Borsa’nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı….

Borsa’nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı….   En kutsal mesleklerden olan, tıp alanında çalışanlarımızın, gece gündüz ayrımı yapmadan sağlımız için mücadelesi hiçbir maddi karşılıkla ödenemez!

• BAŞKAN YILMAZ Törerü SERT BİR DİLLE KINADI!

BAŞKAN YILMAZ Törerü SERT BİR DİLLE KINADI! Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı üzerine bir kınama mesajı yayımlayarak, terörün lanet yüzünü yeniden kınadı.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | Sonraki