TÜM HABERLER

• “ÇARŞAMBA KALKINMA OFİSİ, KAPILARINI AÇTI.”

“ÇARŞAMBA KALKINMA OFİSİ, KAPILARINI AÇTI.” Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın, Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Kaymakamlığı ile Kurduğu Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi alt yaptı çalışmalarını tamamladı. Çarşamba’ya hizmet verecek ofis, ilçede ilk olma özelliğiyle kapılarını açtı. Ticaret Borsa’sı ile Ticaret Odası’nın ortak alanında bürosu bulunan Bölgesel Kalkınma Proje Ofisinde, Proje Uzmanı Ayfer İlhan’da müdür olarak göreve başladı.

• ÇARŞAMBA KALKINMA OFİSİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

ÇARŞAMBA KALKINMA OFİSİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI “Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsasının, Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Kaymakamlığı ile Kurduğu Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi alt yaptı çalışmalarını tamamlıyor. Çarşamba’ya hizmet verecek ofis, ilçede ilk olacak”.

• Fındıkta alan bazlı destek uzadı

Fındıkta alan bazlı destek uzadı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, fındığın, üretici açısından olduğu kadar, istihdam ve döviz girdisi dolayısıyla da ülke açısından büyük öneminin olduğunu belirterek, "Girişimlerimiz sonucu, 2014 yılında sona eren fındıkta alan bazlı destek ödemesi, 2015 yılında da dekara 170 lira olarak devam edecek." dedi.

• BORSADAN, ÖĞRENCİLERİ ISITACAK YARDIM!

BORSADAN, ÖĞRENCİLERİ ISITACAK YARDIM! ‘Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ve kendi katkılarıyla, ihtiyaç sahibi İlkokul-Ortaokul öğrencilerine kaban ve bot yardımın da bulundu’!

• Üniversitede, “Bilgi Güvenliği” Anlatıldı.

Üniversitede, “Bilgi Güvenliği” Anlatıldı. OMÜ (Ondokuz Mayıs Üniversitesi) Çarşamba Ticaret Borsası - Meslek Yüksek Okulu, Bilgisayar Programcılığı ve Bilgi Güvenliği Programı öğrencilerine, ‘Bilgi Güvenliği ve İnterneti Güvenli Kullanım’ semineri verildi.

• Oda'da "Dış Ticaret" anlatıldı

“Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nda, Oda/Borsa üyeleri ile personeline ‘Dış Ticaret ve İşlemleri’ hakkında seminer verildi”.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Sonraki