TÜM HABERLER

• BORSA BAŞKANI YILMAZ’DAN TERÖRE TEPKİ!

Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Adamı Kazım Yılmaz, kalleşçe olarak nitelediği artan terör saldırıları karşısında açıklama yaptı.

• BORSA AFİŞLE UYARIYOR

Samsun, Çarşamba Ticaret Borsası fındık hasadı döneminde çiftçiye ilçe genelinde astığı afişlerle uyarılarda bulunuyor.

• FINDIK FİYATI SEZONA 11,5 LİRADAN BAŞLADI

“Geçen sezon kilogram başına serbest piyasada 22 TL’yi görerek, tarihinde rekor fiyatlara ulaşan fındık ürününde yeni sezon alımları Çarşamba’da başladı”.

• STK’LAR TERÖRE KARŞI TEK SES

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) de aralarında olduğu toplumun farklı kesimlerini temsil eden STK’lar teröre karşı tek ses oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı ‘Teröre karşı Sivil İnisiyatif’ konulu toplantıda STK’lar ortak açıklama ile teröre karşı tepkilerini dile getirdiler.

• Samsun’da Yerel Kalkınma Sinerji Toplantısı yapıldı

TOBB’un 81 ile 81 Akademik Danışman projesi kapsamında düzenlenen Yerel Kalkınma Sinerji Toplantısı, Samsun’un yanısıra Tokat, Amasya ve Çorum illerinin katılımıyla Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

• PROTOKOL İFTARDA BULUŞTU

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Göl Restoran’da protokol üyelerine iftar verildi.

• BORSA BAŞKANI YILMAZ İFTAR VERDİ

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı, İş Adamı Kazım Yılmaz, Midilli Restoran’da iftar düzenledi. Kazım Yılmaz’ın geleneksek hale getirdiği iftar programına çok sayıda davetli katıldı. İftar sonrası konuşan Çarşamba’da Kaymakamı Caner Yıldız, "Bu iftar Çarşamba'da her alanda birlik olduğunun kanıtıdır" dedi

• SIAL Middle East 2015 Fuarı

Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerinin ülkemiz gıda ihracatı için taşıdığı önem doğrultusunda, her yıl Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dhabi Emirliği'nde düzenlenen SIAL Middle East Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Türkiye milli iştirakinin 2010 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafından organize edildiği bildirilmektedir. Bu Çerçevede, SIAL Middle East 2015 Fuarı da, 7-9 Aralık 2015 arasında gerçekleştirilecektir.

• UMEM BECERİ'10 PROJESİ

TOBB, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İŞKUR Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğinde UMEM Beceri'10 Projesi uygulanmaktadır.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | Sonraki