TÜM HABERLER

• GİRİŞİMCİLER BELGELENDİ

GİRİŞİMCİLER BELGELENDİ Kaymakam Caner Yıldız'ında katıldığı programda Çarşambalı Girişimcilere, düzenlenen tören ile belgeleri verildi.

• “OYUN TERAPİSİ” ANLATILDI.

“OYUN TERAPİSİ” ANLATILDI. “Çarşamba’da rehber öğretmenlere uygulamalı eğitimle, 'Oyun Terapisi' ile 'Oyun Terapistliği' anlatıldı”.

• MİLLETİMİZİN EGEMENLİK TARİHİ KUTLU OLSUN

MİLLETİMİZİN EGEMENLİK TARİHİ KUTLU OLSUN Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yılmaz mesajında, “milletimizin egemenlik tarihi kutlu olsun” dedi.

• ÖĞRENCİLER, BAŞKAN YILMAZ İLE RÖPORTAJ YAPTI

ÖĞRENCİLER, BAŞKAN YILMAZ İLE RÖPORTAJ YAPTI “Borsa Başkanı Kazım Yılmaz’ın öğrencilerle söyleşisi renkli görüntülere sahne oldu”. Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz'ın yaptırarak, babasının adı verilip Milli Eğitime bağışlanan Hacı Yılmaz Yılmaz Orta Okulu’nun, Müdürü Hasan Demir ile birlikte, idareciler, öğrenciler ve okul Aile Birliği Başkanı Fatih Dinçer borsayı ziyaret etti.

• BORSA, POLİS HAFTASINI KUTLADI

BORSA, POLİS HAFTASINI KUTLADI “Çarşamba Ticaret Borsası, anlamlı haftalarında emniyeti ziyaret etti”. Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı Haftasında, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetimi, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli’yi makamında ziyaret etti.

• Kazım Yılmaz, Kandil Mesajı yayımladı

Kazım Yılmaz, Kandil Mesajı yayımladı Samsun Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

• FINDIK ve ÇELTİKTEKİ Destekler Anlatıldı

FINDIK ve ÇELTİKTEKİ Destekler Anlatıldı Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) İşbirliğinde düzenlenen programda Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK), fındık ve çeltik için verebileceği hibe ve destekler anlatıldı.

• KOBİ Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı

KOSGEB tarafından, Geleneksel İmalat Sanayi KOBİ’lerinde Katma Değerin Artırılması amacıyla ilimizin de içinde olduğu Gelişmekte olan bölgelerde, geleneksel imalat sanayi KOBİ’lerinin ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin artırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla (1 Nisan-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında) teklif çağrısına çıkmıştır.

• İstihdam ve Sosyal Yenilik Programı (EASI) Tanıtımı

Avrupa Birliği Tarafından finanse edilen, kalite ve sürdürülebilir istihdamı, yeterli ve insana yanaşır sosyal korumayı, yoksulluk ve sosyal dışlanma ile mücadeleyi, çalışma koşullarının iyileştirilmesi..

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Sonraki