TÜM HABERLER

• Oda'da "Dış Ticaret" anlatıldı

“Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nda, Oda/Borsa üyeleri ile personeline ‘Dış Ticaret ve İşlemleri’ hakkında seminer verildi”.

• Karedkodlu Çek

Türkiye'deki şirketlerin  yurtiçi satış ciroları, yani toplam yurtiçi ticaret hacmi, 2014 yılında 3,7 trilyon lira civarındadır. Bu yurtiçi ticaret hacminin de yaklaşık üçte ikisinin, yani 2,4  trilyon lirasının, vadeli işlemlerle yapıldığı tahmin edilmektedir. Vadeli ticaret, ekonomide büyük paya sahiptir.

• IPA'nın Kırsal Kalkınma Bileşeni Çerçevesindeki Proje Başvuru İlanı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Avrupa Birliğinin Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı olan IPA'nın Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin olarak, On beşinci Başvuru İlanını yayımlamıştır. Söz konusu ilan, program kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmelere yönelik proje başvuruları ile ilgilidir.

• Antalya YÖREX’te, Samsun Standına yoğun İlgi

Antalya YÖREX’te, Samsun Standına yoğun İlgi Antalya Ticaret Borsası ev sahipliğinde bu yıl altıncısı düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük yerli malı tanıtım organizasyonu olan, YÖREX Fuarı’na Samsun yine damgasını vurdu. Yerel ürünlerinin sergilendiği Samsun standı, şık tasarımı ve görselliği ile fuarın adeta yıldızı oldu. Samsun standına büyük ilgi gösteren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çarşamba’nın ünlü sekiz köşe kasketini de başına takarak poz verdi.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | Sonraki