TÜM HABERLER

• “İstihdamda Milli Seferberlik” Kapsamında iş dünyası bilgilendirildi.

“İstihdamda Milli Seferberlik” Kapsamında iş dünyası bilgilendirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programının başlangıcından sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun başlattığı, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" çalışmaları kapsamında Samsun'a gelen bakanlık bürokratları, kamu temsilcileri, işverenleri ve çalışanları bilgilendirdi.

• Girişimciler Mülakatla Seçildi!

Girişimciler Mülakatla Seçildi! Çarşamba’da Girişimcilik Eğitimi Programı için mülakatlar tamamlandı. 140 kişinin katıldığı değerlendirme sonucunda seçilen 75 aday, girişimci olarak yetişecek.

• Girişimcilik kursu başlıyor!

Değerli Girişimciler! Borsamız, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB ve İŞ-KUR Samsun İl Müdürlüğü İşbirliğiyle, “Uygulamalı Girişimcilik Kursu Düzenlenecektir”.

• ÜYELERİMİZE, ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİ HAKKINDA DUYURU!

ÜYELERİMİZE, ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİ HAKKINDA DUYURU! T.C. Samsun Valiliği-Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden yapılan yazılı duyuruda; Oda/Borsa’ya bağılı işyerlerinin, ölçü ve tartı aletlerinin periyodik muayeneleri için beyannamelerin, 29 Şubat 2017’ye kadar verilmesi gerektiği belirtildi.

• SİZLER, “VİCDANLARIN SESİSİNİZ!”

SİZLER, “VİCDANLARIN SESİSİNİZ!” Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı.

• KAZIM YILMAZ, YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI

KAZIM YILMAZ, YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz yeni yıl için yayımladığı kutlama mesajında 2016’nın zor bir yıl olarak Türkiye Cumhuriyeti tarihine geçtiğinin altını çizerek,  2017’nin tüm insanlık için; Umut, huzur, bereket ve barış dolu bir yıl olmasını diledi.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | Sonraki