TÜM HABERLER

• Girişimcilik kursu başlıyor!

Değerli Girişimciler! Borsamız, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB ve İŞ-KUR Samsun İl Müdürlüğü İşbirliğiyle, “Uygulamalı Girişimcilik Kursu Düzenlenecektir”.

• ÜYELERİMİZE, ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİ HAKKINDA DUYURU!

ÜYELERİMİZE, ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİ HAKKINDA DUYURU! T.C. Samsun Valiliği-Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden yapılan yazılı duyuruda; Oda/Borsa’ya bağılı işyerlerinin, ölçü ve tartı aletlerinin periyodik muayeneleri için beyannamelerin, 29 Şubat 2017’ye kadar verilmesi gerektiği belirtildi.

• SİZLER, “VİCDANLARIN SESİSİNİZ!”

SİZLER, “VİCDANLARIN SESİSİNİZ!” Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı.

• KAZIM YILMAZ, YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI

KAZIM YILMAZ, YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz yeni yıl için yayımladığı kutlama mesajında 2016’nın zor bir yıl olarak Türkiye Cumhuriyeti tarihine geçtiğinin altını çizerek,  2017’nin tüm insanlık için; Umut, huzur, bereket ve barış dolu bir yıl olmasını diledi.

• ACIMIZI YÜREKLERİMİZE GÖMÜYORUZ!

ACIMIZI YÜREKLERİMİZE GÖMÜYORUZ! Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz Suriye’de ki Şehitlerimiz ve yaralılarımız için mesaj yayımladı. Yılmaz: “Acımızı yüreklerimize gömüyoruz. Şehitlerimiz, haklarınızı bizlere helal edin. Gözleriniz asla arkada kalmasın. Aileleriniz artık bu millete emanettir” dedi.

• “TARIM VE HAYVANCILIKTA, HİBE İÇİN 29 ARALIK SON TARİH”

Çarşamba Ticaret Borsasında,  tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesine yönelik hibe desteği tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Orhan Şanlı​, üreticilere bu hibe programı kapsamında 29 Aralık 2016 tarihinin son başvuru günü olduğunu belirtti.

• BAŞKAN YILMAZ; terörü SERT BİR DİLLE KINADI!

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, İstanbul Beşiktaş’ta iki farklı noktada polis ekiplerine yönelik düzenlenen terör saldırısı üzerine bir kınama mesajı yayımlayarak, terörün lanet yüzünü kınadı.

• BORSA, MUHASEBESİNİ DENETLETTİ.

BORSA, MUHASEBESİNİ DENETLETTİ “Çarşamba Ticaret Borsası her yıl düzenli olarak kendi talebiyle, muhasebesini Bağımsız Denetçi Yeminli Mali Müşavir tarafından denetletiyor”.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | Sonraki