TÜM HABERLER

• Ufuk 2020 ve InnovFin

Ufuk 2020 Programı'nda sanayi kuruluşları, KOBİ'ler, sivil toplum örgütleri, üniversiteler, araştırma kuruluşları, kamu kuruluşları, bireysel araştırmacılar faydalanabilmektedir.

• ORGANİK TARIM DEĞERLENDİRİLDİ

ORGANİK TARIM DEĞERLENDİRİLDİ Çarşamba Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda, birlik üyelerine organik tarımın bölgede ki son durumu anlatıldı. Toplantıda konuşan Çarşamba Organik Tarım Üreticileri Birliği Başkanı Dursun Güney, bizim sorunumuz organik tarımda derdimizi anlatamayışımız ve fiyat politikamızdır” dedi.

• Bafra’da Beden Dili eğitimi gerçekleşti

Bafra’da Beden Dili eğitimi gerçekleşti Samsun’un Bafra ilçesi Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde, Samsun ili ve ilçeleri Oda ve Borsa personellerine, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Buğra Genç tarafından “Beden Dili” adlı eğitimi verildi.

• BORSADA, İŞLETMELERE DESTEKLER ANLATILDI.

BORSADA, İŞLETMELERE DESTEKLER ANLATILDI. Çarşamba’da, Ticaret Odası ile Ticaret Borsası’nın ortaklaşa kurduğu “Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi’nin” tanıtım toplantılarının 10’uncusu gerçekleştirildi.

• Borsa’nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı….

Borsa’nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı….   En kutsal mesleklerden olan, tıp alanında çalışanlarımızın, gece gündüz ayrımı yapmadan sağlımız için mücadelesi hiçbir maddi karşılıkla ödenemez!

• BAŞKAN YILMAZ Törerü SERT BİR DİLLE KINADI!

BAŞKAN YILMAZ Törerü SERT BİR DİLLE KINADI! Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı üzerine bir kınama mesajı yayımlayarak, terörün lanet yüzünü yeniden kınadı.

• Muhasebeciler, önemli günlerinde Borsayı ziyaret etti

Muhasebeciler, önemli günlerinde Borsayı ziyaret etti Samsun SMMMO Başkanı Hayrul Kayar’ın Başkanlığında, SMMMO Çarşamba Temsilcisi Seyfi Cebeci, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ve Muhasebeciler, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan ’Muhasebeciler Haftası’ nedeniyle Çarşamba Ticaret Borsasını ziyaret ettiler.

• Borsada, İşletmecilere Hibe ve Destekler Anlatıldı.

Borsada, İşletmecilere Hibe ve Destekler Anlatıldı. Çarşamba’da,  Ticaret Odası ile Ticaret Borsası’nın ortaklaşa kurduğu “Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi’nin” tanıtım toplantılarının 8'incisi gerçekleştirildi.

• Borsada, Tarım Sektörüne Ekonomik Destekler Anlatıldı

Borsada, Tarım Sektörüne Ekonomik Destekler Anlatıldı Çarşamba Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda; Oda ve Borsaya üye Tarım sektörü mensuplarına, alanında uzman kişiler tarafından hibeler, destekler, teşvikler ile iş başı eğitim programları anlatıldı.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | Sonraki