TÜM HABERLER

• Fındığa birlikte sahip çıkalım

Fındığa birlikte sahip çıkalım Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, fındık ürünü için açıklamalarda bulundu. Yaptığı değerlendirmelerde, süreci bir zincir olarak ele alan Yılmaz, ilk halka için "öncelikle kaliteli fındık üretmeliyiz" dedi

• Taziye Mesajı

14 Ekim Cumartesi gecesi borsamız yönetim kurulu üyesi Y.Remzi Erdönmez ve borsamız üyelerinden İskender Erdönmez'in babaları Dursun Erdönmez 'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

• Taziye Mesajı

08 Ekim Pazar gecesi borsamız üyelerinden TÜRKAY ÖZTÜRK'ü kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

• ODA/BORSA İSTİŞARE TOPLANTISI

Oda/Borsa İstişare Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleştirildi.​

• Dayanışma mesajlarıyla yeniden adaylar

Dayanışma mesajlarıyla yeniden adaylar Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ortak düzenledikleri basın toplantısında yeniden aday olduklarını ve seçim takvimini açıkladılar.

• Vahit Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Vahit Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Onursal Başkanı iş adamı Mithat Yılmaz'ın kardeşi, ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz'ın Eniştesi, Tufan ve Hasan Yılmaz’ların babaları Vahit Yılmaz Çarşamba’da toprağa verildi.

• BELGELENDİLER

Girişimciler ile ustalar belgelendi. “Samsun’un Çarşamba ilçesinde 150 girişimci ile 25 çeşitli meslek grubu erbabı ustalar, belgelerini törenle;  Belediye, oda ve borsa başkanlarının ellerinden aldılar”.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | Sonraki