TÜM HABERLER

• BORSADAN, BİN 700 ÖĞRENCİYİ ISITACAK YARDIM!

BORSADAN, BİNYEDİYÜZ ÖĞRENCİYİ ISITACAK YARDIM! Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ve kendi katkılarıyla, ihtiyaç sahibi İlkokul-Ortaokul ile lise öğrencilerine ve ÇABED üyelerine ayakkabı ve bot yardımında bulundu.

• Kalite yönetim sistemi yazılımı anlatıldı

Kalite yönetim sistemi yazılımı anlatıldı Çarşamba'nın ev sahipliğinde  Samsun'un oda ve borsa genel sekreterleri ile personeline akreditasyon kapsamında özel bir programcıya hazırlattırılan, kalite yonetim sistemi yazılımı anlatıldı.

• “CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN”.

“CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN”. Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94’üncü yıl dönümünü kutladı.

• BORSA, MUHASEBESİNİ DENETLETTİ

BORSA, MUHASEBESİNİ DENETLETTİ “Çarşamba Ticaret Borsası her yıl düzenli olarak kendi talebiyle, muhasebesini Bağımsız Denetçi Yeminli Mali Müşavir tarafından denetletiyor”.

• Fındığa birlikte sahip çıkalım

Fındığa birlikte sahip çıkalım Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, fındık ürünü için açıklamalarda bulundu. Yaptığı değerlendirmelerde, süreci bir zincir olarak ele alan Yılmaz, ilk halka için "öncelikle kaliteli fındık üretmeliyiz" dedi

• Taziye Mesajı

14 Ekim Cumartesi gecesi borsamız yönetim kurulu üyesi Y.Remzi Erdönmez ve borsamız üyelerinden İskender Erdönmez'in babaları Dursun Erdönmez 'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

• Taziye Mesajı

08 Ekim Pazar gecesi borsamız üyelerinden TÜRKAY ÖZTÜRK'ü kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

• ODA/BORSA İSTİŞARE TOPLANTISI

Oda/Borsa İstişare Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleştirildi.​

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | Sonraki