TÜM HABERLER

• HEDEF TAM AKREDİTE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde sürdürülen oda ve borsaların akreditasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çarşamba Ticaret Borsası da Ankara’da yapılan törende üç yıllık akredite sertifikası aldı. Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz akreditasyon belgesini TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı.

• "İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 FİLMİ"

Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız, Hazine ve Maliye Bakanlığımız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde hazırlanan “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla İstihdam Seferberliği 2019 programı 25 Şubat 2019 tarihinde iş dünyamız ile paylaşılmıştır.

• Borsa’nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı….

Borsa’nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı…. En kutsal mesleklerden olan, tıp alanında çalışanlarımızın, gece gündüz ayrımı yapmadan sağlımız için mücadelesi hiçbir maddi karşılıkla ödenemez!

• İstihdam Seferberliği 2019

• Reel Sektör ve Finans Sektörü Samsun’da Buluştu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) & Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Reel Sektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantıları’nın onbirincisi Samsun’da yapıldı.​ TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TBB Başkanı Hüseyin Aydın toplantı öncesinde basına açıklamalarda bulundu.​

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | Sonraki